5.Hafta l Denizlispor 0 - 1Giresunsporumuz
kesap28 Offline
Posting Freak

Threads: 7
RE: 5.Hafta l Denizlispor - Giresunsporumuz
Öncelikle şunu söyleyim gerçekten takımda topu her ayağına alan kaleye vurdu bencillikten dolayı iki puanı bırakıp gidecektık ama 90 da yiyen giresundan 90 da atan Giresun'u bu gözler gördü ya daha da ölsem de gam yemem ve şunu sormak istiyorum Ben de digiturk play var maç boyunca takıldı ve devamlı donma yaşadım geçen hafta da böyle olmuştu benim bilgisayar veya telefondan kaynaklı bir sorun mu yoksa digiturk den kaynaklı bir sorun mu digiturk play olan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum boşu boşuna para mı veriyoruz zaten yayın kalitesi diplerde TRT den kötü yapıyorlar bu işi işte digıturk şöyle guzel yapar böyle kalıtelı yapar diyen arkadaşlara Dıgıturktem tek kamerayla maç izlemelerini tavsiye ediyorum kazanmak güzel lider olmak guzel guzel bır hafta bızı bekler şampiyon GİRESUNSPOR Smile
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
17-09-2017, 22:19
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
valla benim yayında çok takılıyor digitürkplay. hatta hadi diğer haftalar bilgisayar çok eskiydi. yavaştır diyecem ama şimdi sıfır bilgisayar aldım 1 haftadır onla takılıyom. bundada hep takıldı yayın. internet sağlayıcıdan desem oda değil. herkeste olduğuna göre sorunun kaynağı anlaşıldı. sizin yapacanız yayının "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"
17-09-2017, 22:31
Reply
ArmanınPeşinde Offline
Posting Freak

Threads: 14
Vallahi 2 yıldır Digiturk olay kullanıyorum, ilk defa bu bizim ligde sorun çıkmaya başladı. Takılma olayı bende de oldu bu hafta. Geçen hafta da ilk dakikaları izleyememiştik. Az para veriyoruz diye pek umursamıyorlar galiba.
17-09-2017, 22:34
Reply
gorelelibey Offline
Posting Freak

Threads: 0
BENIM INTERNETIMI 50 BIN E CIKARTTIM SÜPER LIG MACLARINDA OLMAYAN BASKA MACLARDA OLMAYAN PROPLEM BU HAFTA GECEN HAFTA BENDE DONMA KESILME COK OLDU
17-09-2017, 22:35
Reply
kral1234 Offline
Posting Freak

Threads: 1
Giresun'a özgü bişey sanırım.ben dün Bolu ads maçını takılmadan hd izledim
17-09-2017, 22:36
Reply
123456 Offline
Posting Freak

Bugün 3 maç izledim. Yalnızca bizim maç takıldı.
17-09-2017, 22:37
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

(17-09-2017, 22:34)ArmanınPeşinde Wrote: Vallahi 2 yıldır Digiturk olay kullanıyorum, ilk defa bu bizim ligde sorun çıkmaya başladı. Takılma olayı bende de oldu bu hafta. Geçen hafta da ilk dakikaları izleyememiştik. Az para veriyoruz diye pek umursamıyorlar galiba.

ben istanbul maçında tek golü pozisyonun tekrarında görmüştüm la. canlı izlediğim maçta golü göremedim takılmasından dolayı.
17-09-2017, 22:37
Reply
kesap28 Offline
Posting Freak

Aynen öyle arkadaşlar ben de tff1 lig maçlarını izledim takılma olmadı geçen hafta bu hafta bize özel takılmalar oluyor ben digitürkü yazacağım bunu sizden de yazmanızı rica edeceğim belki etkili olur geri cevap dönerlerse burada paylaşacağım vallahi kurban olsunlar TRT ye bedava yayın izliyorduk bunlarda paralı izleyemiyoruz lanet gelsin
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
17-09-2017, 22:40
Reply
chotanax Offline
Giresunspor

Threads: 58
Bizim bütün maçlar takıldı. Adsldendir dedim cebi modem yapıp 4.5g kaynak kullandım yine takıldı. İki arkadaşımın şifrelerini kullanıyordum, baktım olmayacak üye oldum birinci lig paketine.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
17-09-2017, 22:41
Website Reply
kerasus Offline
Posting Freak

2 senedir arkadaşın şifresiyle basketbolligi ve euroleague maçlarını izliyordum digitürkplaydan. bu sene giresunda olunca mecburen üyelik aldık. ilk defa bizim maçlarda takılıyor 2 senedir.
17-09-2017, 22:51
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)