chotanax
Giresunspor

Threads: 58
|
RE: STSL 25.Hafta | Giresunspor - Fenerbahçe
Maça resmen 1 avansla başladık. Geneli orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçta diabate ve Sergio ile net pozisyon da bulduk. Ama iki hata iki gol getirdi.
İlk gol traorenin hediyesidir ki eleştirim şu; hamidou kardeşim sen hamalsin, teknik yönün yok senin, vücudunu koyar, rakibi kesersin sonra da garanti pasla topu takımda tutarsın. Senin neyine çalım hem de estetik çalım denemek.
İkinci gol de Antalya maçında yedigimizin kopyası. Diabaetinin kaptırdığı, kaptırır kaptirmaz 3e iki yakalandigimiz garip bir pozisyon.
Ayrıca ikinci golde ters ayakta yakalandığı için çok bir şey diyemem ama ilk golde o açıdan gol yemek okana yakışmadı.
Sergio çalımda başarısız olmasına rağmen ısrarla çalım denemeye devam edip çok top oldurdu, diabate forvete geçince zaten bitmişti, ki son 10 haftadır bal yapmayan arı idi kendisi. Umut çıkınca balde girmeliydi, shapi değil. Madem diabate forvete geçti, o zaman oyun stratejimiz rakibi geride kabul edip kontra denemek olmalıydı. Umut sakatlanmasa ve başlangıç plan ve kadrosu ile devam etseydik belki çok güzel şeyler konuşuyor olabilirdik.
Bu arada staddan civarından çıkmak 1 saatten fazla sürdü. şehir içine uğrayıp sonra Samsun'a geçmem gerekiyordu. Polis evi kavşaktan otobana çıktım ve şansımı s.k.y.m polis eskortu eşliğinde FB otobüsü. Solda yavsaklarin otobüsü, sağ seritte polis minibüsü, arkada 10-15 tane sivil FB saksocusu. Lan kodumun çocukları havaalanına kadar tüm şeritleri kapatmak zorunda mısınız? Ambulansa bile yol vermeyen yavşaklar sizi. O kadar sinirlendim ki o araçların içinde 28 plaka aradım, bulsam bir şekilde takip yoldan çıkarmayı bile düşündüm. Allah'tan yoktu 28 plaka.
Bir de yeni transfer, 2. dk, klas bir vuruş ve gol olunca Allah'ım sana geliyorum dedim ama çikinyo da pek bir varlık gösteremedi maç içinde. Bilekleri çok iyi, oyun görüşü ve pas becerisi de çok iyi ama ona uygun, araya kaçacak sprinter bir forvetimiz yok elimizde.
Hakan Keleş maç başında çok iyi ama maç başladıktan, gol yedikten, sakatlık yaşandığında veya oyundan dustugumuzde eksileri çok olan bir hoca. Bir çok örnekle bunu açıklayabilirim.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
|
|
12-02-2022, 23:12 |
|
kerasus
Posting Freak

Threads: 4
|
|
13-02-2022, 00:39 |
|
|