8.Hafta l Gazişehir Gaziantep FK 1-1 Giresunsporumuz
yirmisekiz Offline
Posting Freak

Threads: 4
RE: 8.Hafta l Gazişehir Gaziantep FK 1-1 Giresunsporumuz
Bu futbolla yememek de bir beceridir.
14-10-2017, 19:59
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
RE: 8.Hafta l Gazişehir Gaziantep FK - Giresunsporumuz
Geçmiş olsun. Yine "1" puan.

Bu kez 2 puan kaybetmedik, 1 puan kazandık. İlk yarıdaki oyunun herhangi bir açıklaması yok. İkinci yarı biraz kıpırdasak da yine çok bir şey yapmadık. Frikikten atmasak bulamazdık biz o golü.

Şu hocadaki Dale ve Fatih Atik ısrarını anlamıyorum. Fatih hadi oyuna sonradan giriyorsun direnci arttırmak için de, bu adam ilk 11 oynadığı hiçbir maçta katkı veremedi, el freni oldu durdu. Recep varken Fatih'in ilk 11 çıkması manasız. Dale ise gelişeceğine adam daha da geriye gitmiş. İlk haftalarda servis yapıyordu, şimdi o da yok. Mehmet Akyüz'ün ilk onbir yapması lazım, adamın en azından şutu var, kafa topu var.

Korkishko ve Dialiba da düşüşte, özellikle Korkishko. Bence bir uyarı yemesi lazım. Elimizde Mert Örnek var. Değerlendirilebilir.
Caner'in yokluğunda Berkan idare ediyor. Hüsam yine yok gene yok. Anıl bugün yapmaması gereken hatalar yaptı, şanslı olmasak yerdik. Çağlar'ı beğendim, Brinner'in oynaması taraftarıydım ama Çağlar beni yanılttı.

Sözeri'nin takımında deplasmanda alınan 1 puan bence kötü değil. Bakın görürsünüz, bu Gazişehir çok takım yer, daha Ümraniye,Rize,Elazığ maç yapacak bunlarla. Haftaya Manisa'yı yenip tekrardan bir seri başlatmamız lazım. Bu arada Hoca artık bu sorunlara bir çare bulmalı.
(This post was last modified: 14-10-2017, 20:02 by bulancak28.)
14-10-2017, 20:02
Reply
Semih Karahan Offline
Posting Freak

Threads: 6
RE: 8.Hafta l Gazişehir Gaziantep FK - Giresunsporumuz
(14-10-2017, 20:02)bulancak28 Wrote: Geçmiş olsun. Yine "1" puan.

Bu kez 2 puan kaybetmedik, 1 puan kazandık. İlk yarıdaki oyunun herhangi bir açıklaması yok. İkinci yarı biraz kıpırdasak da yine çok bir şey yapmadık. Frikikten atmasak bulamazdık bir o golü.

Şu hocadaki Dale ve Fatih Atik ısrarını anlamıyorum. Fatih hadi oyuna sonradan giriyorsun direnci arttırmak için de, bu adam ilk 11 oynadığı hiçbir maçta katkı veremedi, el freni oldu durdu. Recep varken Fatih'in ilk 11 çıkması manasız. Dale ise gelişeceğine adam daha da geriye gitmiş. İlk haftalarda servis yapıyordu, şimdi o da yok. Mehmet Akyüz'ün ilk onbir yapması lazım, adamın en azından şutu var, kafa topu var.

Korkishko ve Dialiba da düşüşte, özellikle Korkishko. Bence bir uyarı yemesi lazım. Elimizde Mert Örnek var. Değerlendirilebilir.
Caner'in yokluğunda Berkan idare ediyor. Hüsam yine yok gene yok. Anıl bugün yapmaması gereken hatalar yaptı, şanslı olmasak yerdik. Çağlar'ı beğendim, Brinner'in oynaması taraftarıydım ama Çağlar beni yanılttı.

Sözeri'nin takımında deplasmanda alınan 1 puan bence kötü değil. Bakın görürsünüz, bu Gazişehir çok takım yer, daha Ümraniye,Rize,Elazığ maç yapacak bunlarla. Haftaya Manisa'yı yenip tekrardan bir seri başlatmamız lazım. Bu arada Hoca artık bu sorunlara bir çare bulmalı.

hoca değişiklik sinyali verdi röportajda . ikinci devre asıl kimliğimizi bulduk dedi.
14-10-2017, 20:03
Reply
kesap28 Offline
Posting Freak

Threads: 7
Sıfır pozisyon sıfır futbol bir puan daha ne olsun birdaha böyle oynamaz bu takım tabi hoca önce kendının sonra takımın kulagını cekmeli
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
14-10-2017, 20:29
Reply
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
Gözü kör olsun takımda ki sol beklerin.Kesemedi Hüsamettin'i.Adamsın Hüsam.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
14-10-2017, 21:48
Reply
kral1234 Offline
Posting Freak

Threads: 1
Dale ve Fatih atik sevdasından vazgeçilmeli artık.
14-10-2017, 22:49
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
Çağların sol beke geçme zamanı geldi..en azindan duran topa müthiş vuruyor fatih atık sevdası bitmeli dale kızağa çekilmeli m.akyuz denenmeli
Derelili çotanak
15-10-2017, 12:21
Reply
cotanak88 Offline
Posting Freak

Threads: 34
Dünki maçtaki kötü oyunu 1-2 kişiye yıkmak bence acımasızca olur takım olarak çok kötüydük oyuna girenler de oynayanlar da bir varlık gösteremedi. Dodo-Dimitriadis orta sahada saçma sapan top kayıpları yaptı,Dale ne hava toplarında hakimiyet sağladı ne arkadaşlarına servis yapabildi,Dialiba ve Korkisho markajı yedikte kayboldular,Çağlar- Özgür inanılmaz derecede uyumsuzdu. Kaleci Anıl gereksiz çıkışlar yaptı şansının yardımıyla gol yemedi.Berkan ne orta yaptı ne top sürdü her topu şişirdi dışarı attı yine Hüsamda aynı şekilde.Fatih Atik ismini duymadım bile varlık gösteremedi.Dalenin yerini Mehmet Akyüzle dolduralım desek o da isteksiz.. Takıma bir uyarı şart bence bir gevşeme söz konusu sorun artık hocada mı oyuncudamı kimdeyse geç olmadan halledilmeli yoksa atı alan üsküdarı geçecek.
15-10-2017, 15:59
Reply
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
Takım iyi giderken bize laf sokan, hani beğenmiyordunuz.Bakın n'oldu ? diyen taraftarlar burada mı ?
Daha 26 hafta var.Çok sular akar.Takım yine lider olur.Sonuç odaklı olmamak lazım.Şimdi eksik olanları yazında biz sizi dinleyelim.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
15-10-2017, 16:20
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
Takımda çok bariz bir düşüş var. Oyuncuların o ilk haftalardaki ısıran görüntüsü hiç yok, hele Korkishko tanınmayacak hale geldi son iki maçta. 3 haftadır da galibiyet alamayınca halihazırda bir öz güven düşüşü de yaşanmış. Bence ilk başta bunu çözmemiz gerek. Soğukkanlı olmak lazım, mvsr'nin dediği gibi köprüden çok sular akacak. Lig zor evet, ama sadece bize zor değil. Ümraniye'si, Elazığ'sı, Rize'si, Ankara'sı herkes yaşayacak bu zorluğu. Tek yapmamız gereken, haftaya sahamızda alacağımız bir galibiyetle yeniden momentumu yakalamak. İlk yarıyı 35-40 puan bandında tamamlarsak, devre arası hamleleriyle birlikte yürürüz diye düşünüyorum.

Bir de lideriliği kaybetmemizin olumlu tarafları da olabilir. Takım Denizli maçından beri psikolojik olarak düştü. Şimdi top Ümraniye'de, takımlar onlara yatmaya gidecek. Biz de bu sırada alabileceğimiz kadar puan almaya bakalım.
(This post was last modified: 15-10-2017, 17:51 by bulancak28.)
15-10-2017, 17:47
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)