(28-08-2017, 10:27)Yaglidereli Wrote: (28-08-2017, 08:34)iLLéGaL Wrote: (27-08-2017, 21:46)Yaglidereli Wrote: Kazandık ama takım yine olmamış yine olmamış. Kör topal gideriz böyle.
Bana tam olarak ne istediğini söyler misin? Bunu gerçekten merak ediyorum?
Yeni okuyabildim yorumları. Mesajımı herkes yanlış yorumlamış. Ben kötü oynadık yazmadım ki mesajda? Takım olmamış yazdım. Hala bazı bölgeler aksıyor, bazı oyuncular sırıtıyor, birbirini tamamlayan bir 11 yoktu sahada. Ben bunları kastettim. Maçlar ilerledikçe bu aksaklıklar, sıkıntılar yüzünden her maç başka sorunlar yaşayacağız. Eminim bundan. Parçalayıp giden bir takım olamadık yani.
Söylediklerinin tam aksine birbirini tamamlayan bir 11 olduğunu düşünüyorum, deplasmanda oynuyoruz. Geriden paslaşarak çıkılan her atakta panos ve dodo sorumluluk alıp hem savunmasına yardım edip hem ofansa top taşıyor, geçen seneler gibi bam güm defanstan şişirme toplarla çıkmıyor takım. Caner'in ileri çıkıp geri gelemediği pozisyonlarda Onur hemen sağa kayıp boşluğu dolduruyor, beğenmesekte iyi veya kötü orta yapılmasını engelliyor. Burada hoca faktörü önemli tabi. Özgür sakatlanıp çıktığında yerine çağları değil Fatih Atik'i aldı Dodo'yu stopere çekti. Doda'da sırıtmadı. Peşine takviye olarak Recep'i çıkarıp Çağları alarak savunmayı güçlendirdi kontra atak futboluna döndü, işe de yaradı çok net 2-3 tane pozisyon bulduk.
Haftalar ilerledikçe de düşündüğün gibi aksaklıklar olacağını zannetmiyorum. Kadro derinliği gayet iyi.
Bkz:
Kaleci
(Anıl,Fevzi)
Sol bek
(Hüsamettin,Canberk)
Sağ bek
(Caner,Berkan)
Stoper
(Özgür,Onur,Çağlar,Santos)
Ortasaha
(Dodo,Panos,Recep,Fatih Atik)
Sol/Sağ açık
(Dialiba,Sinan Özkan,Korkishko,[sakatlıktan çıkacak Volkan Okumak] )
Forvet
(Dale,Mehmet Akyüz,Doğan Karakuş)