STSL 26.Hafta | Kayserispor - Giresunspor | 19 Şubat 2022 Cumartesi | 16:00
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
RE: STSL 26.Hafta | Kayserispor - Giresunspor | 19 Şubat 2022 Cumartesi | 16:00
@ ÇOTANAX
Ha ha paranoyakmısın lan manyak Smile ne tehtidi hayal dünyan uçmuş senin senle bırak şu yazdıklarından sonra futbolu f harfini bile tartışmam bu arada benim kadar Şehrine katkın olsunda ondan sonra böyle laflar et, memleket sayende kalknıyor anlaşılan gerek kültürel gerek se edebi sayende güzelleşmiş , sen memleketine ilk önce bu memleketten bi b.k olmaz ya sonra bana şehir milliyetçiliği oyna .... bu arada itiraf ediyorum ben HAKAN KELEŞ'im Smile sahile inde az beynine oksijen gitsin ...
Başkentten !
(This post was last modified: 19-02-2022, 18:30 by turkuaz_0628.)
19-02-2022, 18:29
Reply
semiko Offline
Posting Freak

Threads: 0
Giresun küçük büyük şehir olayı farklı.
Ayrıca kayseri kümeye diye bağırdı içim acıdı sezon sonu görüşürüz diye puan tablosuna baktım adamlar fişi çekmişler.
Şu doukara ya 900 bin veren yönetim kurulu bir zahmet gelmesin şehre. Bir oyuncu alırken istatistiğine falan bakarsın. Ama hikaye. Bakın yemin ediyorum. Buradan bir ekip kursak daha iyi yönetieiz.daha iyi kaynak kullanırız. Maicon bilir çok konuştuk bunları. Ordu 2008 de full gs kadrosu ile çıkmıştı maçlara. Az A para verdi sezonu tamamladu kaynağını doğru kullandı. Bize de böyle bişey lazımdı. Genç nitelikli kadro kurmak. Geçen sene bunu doğru yaptık. Ama bu sene ne oldu. Geçen seneki takımı kuran yönetimde hoca da burada. O zaman sorun sportif direktörde mi yoksa tüm yetkiyi ona veren başkanda mı... Bu sorular sorulmaz bu şehirde. O yüzden küçük şehir. Herkes birbirine bakıyor. Başkan adayları hep aynı. Isıtıp ısıtıp önümüze veriyorlar. Düşelim alt lige takılalım aga. Büyük bütçe falan bizim işimiz değil. Yağımızda kavuralım. Hazır olmadan çıkmayalım.
19-02-2022, 18:42
Reply
coto_zeki Offline
Posting Freak

Threads: 2
Yenildik kümeye gidiyoruz haaa evet evet siz demiştiniz her şeyi yazmıştınız bakın yine haklı çıktınız ulan yazmayayım diyorum dayanamadım, her yerde Giresun şöyle küçük şehir Giresun şöyle kötü şehir yeter ulan yeter kendini bu kadar kötüleyen başka şehir var mıdır? Bıktık ulan fakir edebiyatınızdan, Rize senden büyük şehir dimi bırak onu Akhisar ney haddi onu da bırak Sivas Kayseri gibi şehirler ne ama onlar fakir edebiyatı yapmıyor sorun varsa üzerine gidiyor, yıllardır gelen yönetim ağlıyor kimsede demiyor ki hepiniz almaya mı geldiniz belediye verecek, siyasetçi verecek, işadamları verecek en önemlisi cebinde sigara parası olmayan taraftar verecek sen ne yapacaksın her hafta ağlayacaksın o yetmezmiş gibi birde şehri kötüleyeceksin adama hadi oradan derler, sahi stadyum sponsorumuz vardı o iş ne oldu? Kalıcı gelir sorununa değinmiyorum bile.
Dipnot kulüpte çaycısından başkanına kulüpten içeri girerken ve şimdiki mal varlıklarını beyan ederlerse herkes her şeyi görür az omurgalı olun hesap sorun ama içi dolu olsun.
Son sözüm para almaya alışan emir almaya alışır lafım meclisten içeri hem de en içeri.
BiZ GiRESUN'LUYUZ ÖLSEKTE EğiLMEZ BAşIMIZ
VASiYETiMiZ OLSUN YEşiL BEYAZ MEZAR TAşIMIZ!!!
19-02-2022, 18:46
Reply
Giresun28 Offline
Senior Member

Küçük şehir büyük şehur geçelim bunları sen Doukaraya 900 Sankhareye 600 bin euro yillik vereceğine 1.5 milyon euronun 1 milyon eurosuna atacak forvet alsan şuan farklı şeyler konuşuyordun topçuya 100 bin euro fazla verirsen tapar Giresuna
19-02-2022, 18:56
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
Olay Giresun şehri değil aga şu takım ilk yarının son bir kaç haftası ligde Başak hariç her takımı yenebilecek güçteydi la Trabzon'u yeniyorduk hakem olmasa. Artık ne olduysa bu takıma son 2 3 haftada oldu
19-02-2022, 19:03
Reply
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
(19-02-2022, 18:46)coto_zeki Wrote: Yenildik kümeye gidiyoruz haaa evet evet siz demiştiniz her şeyi yazmıştınız bakın yine haklı çıktınız ulan yazmayayım diyorum dayanamadım, her yerde Giresun şöyle küçük şehir Giresun şöyle kötü şehir yeter ulan yeter kendini bu kadar kötüleyen başka şehir var mıdır? Bıktık ulan fakir edebiyatınızdan, Rize senden büyük şehir dimi bırak onu Akhisar ney haddi onu da bırak Sivas Kayseri gibi şehirler ne ama onlar fakir edebiyatı yapmıyor sorun varsa üzerine gidiyor, yıllardır gelen yönetim ağlıyor kimsede demiyor ki hepiniz almaya mı geldiniz belediye verecek, siyasetçi verecek, işadamları verecek en önemlisi cebinde sigara parası olmayan taraftar verecek sen ne yapacaksın her hafta ağlayacaksın o yetmezmiş gibi birde şehri kötüleyeceksin adama hadi oradan derler, sahi stadyum sponsorumuz vardı o iş ne oldu? Kalıcı gelir sorununa değinmiyorum bile.
Dipnot kulüpte çaycısından başkanına kulüpten içeri girerken ve şimdiki mal varlıklarını beyan ederlerse herkes her şeyi görür az omurgalı olun hesap sorun ama içi dolu olsun.
Son sözüm para almaya alışan emir almaya alışır lafım meclisten içeri hem de en içeri.

Zeki abim noktası noktasına kadar on numara yazmışsın andavallılar okusun ....
Başkentten !
19-02-2022, 19:08
Reply
cotanak88 Offline
Posting Freak

Threads: 34
(19-02-2022, 19:03)bulancak28 Wrote: Olay Giresun şehri değil aga şu takım ilk yarının son bir kaç haftası ligde Başak hariç her takımı yenebilecek güçteydi la Trabzon'u yeniyorduk hakem olmasa. Artık ne olduysa bu takıma son 2 3 haftada oldu
Aynen öyle daha düne kadar panter kesilen kaleci bugün geleni geçeni yiyor, yine aynı şekilde defans tel tel dökülüyor takım içi de bir husursuzluk var, hocanın röportajını şimdi izledim yere bakarak konuşuyor ama hiç istifa vs. havasında değil iyi oynadık atlatacağız bu durumu deyip geçiştiriyor büyük ihtimal ödemelerden kaynaklı sıkıntılar bunlar.
(This post was last modified: 19-02-2022, 19:12 by cotanak88.)
19-02-2022, 19:10
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 4
Ula zaten milletin sinirleri tepesinde birde forumdaki çoluk çocukla uğraşıyoruz...  Neyse sakinleşince kararlarım sonra..
19-02-2022, 19:34
Reply
kral1234 Offline
Posting Freak

Threads: 1
Saabımız nurettin canikli hakan karaahmeti gözden çıkarmış, bu saatten sonra daha bir şey beklemeyin bu takımdan. Ligde kalmak isteyen takım kasımpaşa maçına yeni transferlerle çıkardı. 2 tane vitaminsizle transfer dönemini kapatmaz düşmek istemeyen takım. Çok da sinirlenip oflanmaya puflanmaya gerek yok. Tek endişemiz gelecek yıl bu takimin borçlarını ödeyip ödememesi olsun. Malum artık düşenler g.tü başı dağıtıyor.
19-02-2022, 19:50
Reply
semiko Offline
Posting Freak

(19-02-2022, 19:50)kral1234 Wrote: Saabımız nurettin canikli hakan karaahmeti gözden çıkarmış, bu saatten sonra daha bir şey beklemeyin bu takımdan. Ligde kalmak isteyen takım kasımpaşa maçına yeni transferlerle çıkardı. 2 tane vitaminsizle transfer dönemini kapatmaz düşmek istemeyen takım. Çok da sinirlenip oflanmaya puflanmaya gerek yok. Tek endişemiz gelecek yıl bu takimin borçlarını ödeyip ödememesi olsun. Malum artık düşenler g.tü başı dağıtıyor.

Zaten film orada başlıyor. Seneye borç kalırsa bu hikayede yanan biz oluruz
19-02-2022, 20:08
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)