kral1234
Posting Freak

Threads: 1
|
RE: STSL 6.Hafta | Fatih Karagümrük 1-1 Giresunspor
(21-09-2022, 13:12)kty28 Wrote: (21-09-2022, 11:15)kerasus Wrote: (20-09-2022, 20:16)kty28 Wrote: (20-09-2022, 00:37)kral1234 Wrote: Belediye başkanı tamamen kılıçları çekmiş hakan başkana. Mekanını mühürlemiş.
O halde sıradaki şarkı Belediye başkanımıza gelsin. Adı "Bye Bye love, Bye Bye happiness"
Ordan bişey çıkmaz. AKP ligler devam ederken durduk yere, Giresunsporu küme düşürmeye karar verdik dese bundan dolayı ciddi bir oy kaybı yaşamaz. Bundan oy kaybı olsa bizden çok ama çok daha tutucu bir şehir olan Trabzon'da son 3-4 sene öncesine kadar nal toplamaları lazımdı. Ama tam aksine Trabzon en çok oy aldıkları şehirler arasında oldu herzaman. Bunun örneği çok fazladır. Keza Nurettin Canikli'de buna güvenip açıkça klübe savaş açabiliyor. Bu ülke de oy tercihleri arasında spor klüplerine yapılanlar yer almıyor.
Ben biraz 300 oy farkla kazanmalarına yormuştum. Tabii ki ben gurbette olduğum için sizin sözünüzü baz almak doğru olur.
Konu başka yerlere kayıyor ama Aytekin şenlikoğlunun kazanma ihtimali yok şehirde. Önceki seçimi öğrenciler sayesinde kıl payı kazandı ama şimdi dolmuscusu, liman işçisi, kamyoncuları, taraftarı, hatta ve hatta akp içerisindeki sabri ve cemal öztürk ekibi ona cephe almış durumdalar.
|
|
| 21-09-2022, 14:52 |
|
kty28
Senior Member

Threads: 0
|
Başkanın konuşmalarımdan aklımda kalanlar
2.Forvet alacaktık, almak için almak istemedik. Demekki istedikleri forvet gelmemiş. Ayrıca tüm Süper lig takımlarında forvet sıkıntısı varmış. Gerekirse 2.forvet Oğulcan Çağlayan olabilirmiş.
Erol Can kendisini geliştirmek için kiralık gitmek istemiş, başkan kolaylık sağlamış.
Benim beğendiğim kısım şu oldu: Bu sene kiralık oyunculardan ziyade sözleşmeli oyuncular tercih ettik dedi. Yani satış yapıp para kazanabileceğimiz birtakım oyuncularımız olabilir.
En beğenmediğim kısım: Ben bu borcu kapatamam, mevcut borcu devam ettireceğiz. 8 M euro'luk borç pekala kapanabilir bana göre, kapatılmalıdır da. Zira lira değer kaybetmeye devam ettikçe borcumuz artmaya da devam edecek. En azından 4 büyükler gibi borcu Türk Lirasına çevirme işini acilen yapmaya davet ediyorum. Eğer Türk Lirasına çevrilebilirse o zaman bu açıklamaya tamamım.(Enflasyon etkisi vs.)
Diğer kısımlar yorumsal ve tartışılabilir kısımlar.
Düzenleme: Haber ekliyorum.
https://ajansspor.com/haber/karaahmet-bi...dik-613679
(This post was last modified: 21-09-2022, 17:20 by kty28.)
|
|
| 21-09-2022, 15:26 |
|
sokakbaşımeyhane
Posting Freak

Threads: 8
|
(21-09-2022, 14:52)kral1234 Wrote: (21-09-2022, 13:12)kty28 Wrote: (21-09-2022, 11:15)kerasus Wrote: (20-09-2022, 20:16)kty28 Wrote: (20-09-2022, 00:37)kral1234 Wrote: Belediye başkanı tamamen kılıçları çekmiş hakan başkana. Mekanını mühürlemiş.
O halde sıradaki şarkı Belediye başkanımıza gelsin. Adı "Bye Bye love, Bye Bye happiness"
Ordan bişey çıkmaz. AKP ligler devam ederken durduk yere, Giresunsporu küme düşürmeye karar verdik dese bundan dolayı ciddi bir oy kaybı yaşamaz. Bundan oy kaybı olsa bizden çok ama çok daha tutucu bir şehir olan Trabzon'da son 3-4 sene öncesine kadar nal toplamaları lazımdı. Ama tam aksine Trabzon en çok oy aldıkları şehirler arasında oldu herzaman. Bunun örneği çok fazladır. Keza Nurettin Canikli'de buna güvenip açıkça klübe savaş açabiliyor. Bu ülke de oy tercihleri arasında spor klüplerine yapılanlar yer almıyor.
Ben biraz 300 oy farkla kazanmalarına yormuştum. Tabii ki ben gurbette olduğum için sizin sözünüzü baz almak doğru olur.
Konu başka yerlere kayıyor ama Aytekin şenlikoğlunun kazanma ihtimali yok şehirde. Önceki seçimi öğrenciler sayesinde kıl payı kazandı ama şimdi dolmuscusu, liman işçisi, kamyoncuları, taraftarı, hatta ve hatta akp içerisindeki sabri ve cemal öztürk ekibi ona cephe almış durumdalar.
Konu açılmışken yazayım dedim..Gecen hafta izindeydim Giresunda maşallah Aytekin başkan pankart asmaktan başka hiç bir şey yapmamış Giresuna yazık...Kerim asku nun ilk döneminde yapılanlar 30 senedir yapılmamıştı ama Kerimde özellikle ikinci dönem kendini rant sevdasına kaptırdı...o da sonu oldu ...siyasi hayatı bitti...Belediyecilik farklı iştir..herkes yapamaz...
Aytekin kapıma gelse ya da bir yerde görsem benden oy istese ne yaptınız Giresuna derim acaba ne cevap verecek Çünkü hiç bir şey yok...Yalandan tribüne gidip kerimi taklit edip şirin gözükme ayaklarını geçiniz...Ne Giresun için ne de Giresunspor için hiç bir katkısı yok...vasıfsız...
Derelili çotanak
|
|
| 21-09-2022, 16:16 |
|
|