(19-02-2022, 18:06)Çotanax Wrote: Bizim memleketimiz için bu tarz büyük organizasyonlar fazla. Bizim yerimiz ptt 1. lig. Kayserililer bugün Giresun kümeye diye bağırdırlar. Kim çıkıp diyebilir şimdi sezon sonu görüşürüz diye. Öyle bir umut maalesef yok. Bugüne kadar hangi yönetim ne yapmış da şuan mevcut yönetim yerin dibine sokuluyor. Kendimize itiraf etmemiz gereken birşey var. Yönetimi de hocayı da göndersek bu şehir aynı şehir. Bu şehir başarıyı kaldıramıyor, ilerleyemiyor ve büyüyemiyor. Bu topraklarda vizzyon yok maalesef. Giresun küçük bir şehir maalesef takımı da küçük ve öyle kalacak gibi görünüyor.
Niye fazla nesini beğenmiyorsun memleketin ? alt tarafı süper lig 3 topçuya bakıyor hangi yönetim ne yapmışta şimdiki yönetim ne yapacak olayı ne onu anlamadım geçmiş yönetimleremi özendi başkanın onların ne yaptıklarını gördük bunun altından damı öyle şeyler çıkacak ? açıkla bildiklerini birader ...
Yönetimi savunacağım diye yapmadığın şaklabanlık kalmadı umarsızca Hakan Keleşe istifa demekten başka bi "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" bildiğin yok.