STSL 26.Hafta | Kayserispor - Giresunspor | 19 Şubat 2022 Cumartesi | 16:00
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
RE: STSL 26.Hafta | Kayserispor - Giresunspor | 19 Şubat 2022 Cumartesi | 16:00
Geçmiş olsun, ilk önce Hakan keleş akabinde HAKAN KARAAHMET ve yönetimi istifa etsinler. Yönetim nereden ne kadar para geldi nerelere verildi ince ince yazsın çizsin öyle gitsin yok öyle soda aldık !
Başkentten !
19-02-2022, 17:57
Reply
Çotanax Offline
Posting Freak

Threads: 5
Bizim memleketimiz için bu tarz büyük organizasyonlar fazla. Bizim yerimiz ptt 1. lig. Kayserililer bugün Giresun kümeye diye bağırdırlar. Kim çıkıp diyebilir şimdi sezon sonu görüşürüz diye. Öyle bir umut maalesef yok. Bugüne kadar hangi yönetim ne yapmış da şuan mevcut yönetim yerin dibine sokuluyor. Kendimize itiraf etmemiz gereken birşey var. Yönetimi de hocayı da göndersek bu şehir aynı şehir. Bu şehir başarıyı kaldıramıyor, ilerleyemiyor ve büyüyemiyor. Bu topraklarda vizzyon yok maalesef. Giresun küçük bir şehir maalesef takımı da küçük ve öyle kalacak gibi görünüyor.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
19-02-2022, 18:06
Reply
sefaenes Offline
Senior Member

Threads: 0
Tamam Giresun küçük sehir ozaman Altyapina onrm vereceksin su doukara nin oynadigi futbolu Altyapidan cikaramiyorsan kapat gitsin. Bu takima 2 oyuncu alinsa baska yerlerdeydik
19-02-2022, 18:08
Reply
Giresun28 Offline
Senior Member

Mevcut yönetim dibe sokulmayı hakediyor valla şu Doukaraya 900 Sankhareye 600 bin euro veripte para yok demek büyük komedi Sankhareyi yollayamadın madem Baldeye teklif vardı alt ligden onu yollayıp alsaydin forveti benim gözümde sırf transfer yapmamak için Sankhare mevzusu çözülmedi forvet bulamadılar yoksa çözüm çoktu şu takımı çıkardılar eyvallahta nasil düşürecekler acaba ne kadar borç bırakacaklar topçular para alabiliyor mu bunlara cevap veren yok Trtspor haber yapıyor kulupler galibiyet yayın geliri ne kadar para aldı diye basın sözcüsü yok öyle birsey diyor su takıma 1 forvet getirmeyen yönetimi elestirmeyecezde napacaz acaba bu tamamen ben cikardim duseceksede ben dusureyim mantigidir
19-02-2022, 18:12
Reply
Çotanax Offline
Posting Freak

(19-02-2022, 18:12)Giresun28 Wrote: Mevcut yönetim dibe sokulmayı hakediyor valla şu Doukaraya 900 Sankhareye 600 bin euro veripte para yok demek büyük komedi Sankhareyi yollayamadın madem Baldeye teklif vardı alt ligden onu yollayıp alsaydin forveti benim gözümde sırf transfer yapmamak için Sankhare mevzusu çözülmedi forvet bulamadılar yoksa çözüm çoktu şu takımı çıkardılar eyvallahta nasil düşürecekler acaba ne kadar borç bırakacaklar topçular para alabiliyor mu bunlara cevap veren yok Trtspor haber yapıyor kulupler galibiyet yayın geliri ne kadar para aldı diye basın sözcüsü yok öyle birsey diyor su takıma 1 forvet getirmeyen yönetimi elestirmeyecezde napacaz acaba bu tamamen ben cikardim duseceksede ben dusureyim mantigidir

Kesinlikle öyle. Demek istediğim de bu. Başarıyı kaldıramamak gelişememek büyüyememek. Memleketimizde böyle bir vizyon yok. Keşke bu zihniyeti değiştirebilsek.
19-02-2022, 18:14
Reply
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
(19-02-2022, 18:06)Çotanax Wrote: Bizim memleketimiz için bu tarz büyük organizasyonlar fazla. Bizim yerimiz ptt 1. lig. Kayserililer bugün Giresun kümeye diye bağırdırlar. Kim çıkıp diyebilir şimdi sezon sonu görüşürüz diye. Öyle bir umut maalesef yok. Bugüne kadar hangi yönetim ne yapmış da şuan mevcut yönetim yerin dibine sokuluyor. Kendimize itiraf etmemiz gereken birşey var. Yönetimi de hocayı da göndersek bu şehir aynı şehir. Bu şehir başarıyı kaldıramıyor, ilerleyemiyor ve büyüyemiyor. Bu topraklarda vizzyon yok maalesef. Giresun küçük bir şehir maalesef takımı da küçük ve öyle kalacak gibi görünüyor.

Niye fazla nesini beğenmiyorsun memleketin ? alt tarafı süper lig 3 topçuya bakıyor hangi yönetim ne yapmışta şimdiki yönetim ne yapacak olayı ne onu anlamadım geçmiş yönetimleremi özendi başkanın onların ne yaptıklarını gördük bunun altından damı öyle şeyler çıkacak ? açıkla bildiklerini birader ...
Yönetimi savunacağım diye yapmadığın şaklabanlık kalmadı umarsızca Hakan Keleşe istifa demekten başka bi "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" bildiğin yok.
Başkentten !
19-02-2022, 18:15
Reply
paravalancha Offline
Junior Member
**

Hakan keleş gitse ne olacak diyorsunuz da zamanında bu hamle yapılsaydı bundan kötü olamazdı zaten 4/4 mağlubiyet. Takım bi şekilde direnç gösteriyordu demek ki artık hocanında bi etkisi kalmamış ki oyuncular mücadele de etmiyor. Teknik taktik desen zaten hak getire hakan keleş 2 sezondur şu takıma hucüm olarak herhangi bir katkı sunduğunu düşünmüyorum. Oyuncuların yetenekleri kısıtlı olabilir bunlar detaylı planlamayla hucum organizasyonlarıyla oyuncuya antremanlarda sık tekrarla bişeler katabilirsin. Ama bakıyorsun ver sağa orta ver sola orta var mı planlı bir hücumun yok. Hoca olarak ne kattın bu takıma ekstra hiç bir şey. Milli aralar sezon arası derken takım bayağı bir boşluk buldu bunlar her türlü halledilebilir şeylerdi.
Hoca kolaya kaçtı hep aynı şeyleri deneyerek farklı sonuçlar bekledi. Devre arası yazmıştım zaten 10 haftalık iyi periyotta bizi ulusal basında sosyalmedya da pohpohladılar hoca böyle yönetim şöyle kısıtlı kadro güzel oyun falan derken biraz olduk havası oluşturuldu. İkinci yarı düşme potasındasın ilkyarıdaki şansın olmaz sabredilecek kaybedilecek zamnın olmaz rakiplerin bi sıçrama yaptı sen kaldın geride. İlk yarıdaki o kötü başlangıcı yine yaptın bu sefer 4 puan aldın ama artık önünde ki mesafe kısaldı gardın düştü. Bunların önceden düşünülmesi gereken şeyler.
Yukarda arkadaşın dediği gibi küçük şehrin küçük camiası ve takımıyız kabullenmek lazım belki farklı olabilirdi bu sene ama şansımızı kötü yönde yönetimi hocası futbolcusu olsun hep şikayet ederek söylenerek kullandık.
19-02-2022, 18:21
Reply
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
Aldığım duyumlara göre Hakan Keleş'in istifası istenip
ardından Hakan Karaahmet'te istifa edip, 1-2 hafta içerisinde olağanüstü kongre kararı alacakmış

Sizlerin de tanıdığı varsa bir soruşturun isterseniz

Şimdi sezon ortasında bunu yapana ne denir ?
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
Çotanax Offline
Posting Freak

(19-02-2022, 18:15)turkuaz_0628 Wrote:
(19-02-2022, 18:06)Çotanax Wrote: Bizim memleketimiz için bu tarz büyük organizasyonlar fazla. Bizim yerimiz ptt 1. lig. Kayserililer bugün Giresun kümeye diye bağırdırlar. Kim çıkıp diyebilir şimdi sezon sonu görüşürüz diye. Öyle bir umut maalesef yok. Bugüne kadar hangi yönetim ne yapmış da şuan mevcut yönetim yerin dibine sokuluyor. Kendimize itiraf etmemiz gereken birşey var. Yönetimi de hocayı da göndersek bu şehir aynı şehir. Bu şehir başarıyı kaldıramıyor, ilerleyemiyor ve büyüyemiyor. Bu topraklarda vizzyon yok maalesef. Giresun küçük bir şehir maalesef takımı da küçük ve öyle kalacak gibi görünüyor.

Niye fazla nesini beğenmiyorsun memleketin ? alt tarafı süper lig 3 topçuya bakıyor hangi yönetim ne yapmışta şimdiki yönetim ne yapacak olayı ne onu anlamadım geçmiş yönetimleremi özendi başkanın onların ne yaptıklarını gördük bunun altından damı öyle şeyler çıkacak ? açıkla bildiklerini birader ...
Yönetimi savunacağım diye yapmadığın şaklabanlık kalmadı umarsızca Hakan Keleşe istifa demekten başka bi "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" bildiğin yok.

Bak yeter artık !!! Özelden gelip tehdit edersin, çıkıp edepsizce laf savurursun. Ben Giresun'un öz evladı sıradan bir vatandaşım. Yönetim babamın oğlu mu tanımam etmem banane yönetimden. Benim meselem GİRESUN. Sizin gibi laftan anlamaz adamlar yüzünden bir adım ileri gitmiyor bu memleket. Hakan hoca ile olmayacağı taa başakşehir maçının ikinci yarısındaki oynanan futboldan belliydi. İşte senin Hakan hocan tam olarak odur geli nara okuma bana. Git önce futbolu öğren.
Reply
cotanak88 Offline
Posting Freak

Threads: 34
O bir gol ve son dakikalardaki baskı hakan keleşin kalması için yeterde artar ki oyuncu değişikliklerinden sonra baskımız artıyorsa demekki 11 de sıkıntı var demek aslında hiç konuşmaya gerek yok bugün iki stoperin 1.ligteki oyuncular son dakikalarda gol ümidin geçen seneki adam Balde bizim daha neyimize süper lig.
Bu saatten sonra Yönetim gider hoca gider umrumda değil gelen de enkaz aldık diyecek önemli olan 100 milyon gibi afaki bir borç bırakmasınlar yeter.
(This post was last modified: 19-02-2022, 18:25 by cotanak88.)
19-02-2022, 18:24
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)