RE: 15.Hafta | Adana Demirspor 1 - 1 Giresunspor'umuz
haberde bahsedilen olaylar gerçek olabilir, bunda anormal bişey yok. Bizim takımda olmaz öyle şey diyecek bi Allah kulu yoktur zaten şurada. Ama bu olayın bugün ve bu şekilde haber yapılması tamamen ısmarlamadır. nedenmi?
1. yerel gazetecinin duyduğu bu olayları yönetim duymamış olabilirmi? elbetteki gazetede yazmayanların bile tillahını biliyordur hemde.
2. paramızı alamıyoruz diye isyan başlattılarsa bu heralde geçtiğimiz 1 haftalık parası değildir. Belliki aylardır parasını alamıyor veya eksik alıyor demek. peki o zamandan beri alacağını umursamayıp yürekten mücadele ediyorduda o gün noldu birden birede takımı örgütlemeye kadar gitmiş?
3. ilk iki maddeden hareketle bu sıkıntının eski olduğunu ve yönetiminde haberdar olduğunu söyleyebiliriz. pekala yönetim bir oyuncuya ceza verdiyse bunu açıklayabilecek özgüvene sahip değilmi? ne diye kiralık gazeteciler yoluyla servis ediyor taraftara? ha artık neden öncesinde bi önlem alınamadı diye sormuyorum bile. bozbağdan çok şey beklememek lazım malesef.
|