Gerçek aşkın Fulham'dan mektup var
06-09-2014, 22:59,
#1
Gerçek aşkın Fulham'dan mektup var
Avrupa futbolunda son dönemlerde sıkça rastlanan kulüp-taraftar mektuplaşmalarına ilginç bir örnek de İngiltere'den Smile

Quote:Premier Lig’in köklü kulüplerinden Fulham, taraftarına yazdığı mektupla büyük yankı uyandırdı.


Bu hafta sonu dünya evine giren Fulham taraftarı Mark Wilby, takımının Ipswich ile oynadığı maçı kaçırdı ancak tuttuğu takımın kendisine gönderdiği ilginç tebrik mektubuyla oldukça mutlu oldu. Gönül verdiği takımın jestine karşılık Twitter hesabından “Teşekkürler Fulham” yazan Mark Wilby’e gelen mektupta şu ifadeler yer alıyordu.

“Sevgili Mark,

Fulham kulübü, futbolcuları ve teknik ekibi düğün gününde tebriklerimizi sunuyoruz. Eşin Lisa ile harika bir gün geçirir ve yıllar boyunca çok mutlu olursun. Lisa harika ve neredeyse mükemmel (takımın bir kenara) olmasına rağmen, Fulham Kulübü’nün kalbinde her zaman ilk sırada olacağını biliyoruz. Bu gerçekten kaçısın yok ve bu konuda bugün hepimizin dürüst olması gerektiğini düşündük. Bugün oynayacağımız Ipswich maçını kaçıracak olabilirsin ancak bundan sonra her Cumartesi seni Cottage’da göreceğimizi biliyoruz.Takımın ve eşin arasındaki dengeyi nasıl kuracağın sana bağlı.

Tekrar tebrikler, Saygılarımızla,
Fulham Futbol Kulübü (Gerçek aşkın)”

[Image: 25529362.jpg]

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/26983723.asp
Reply


Messages In This Thread
Gerçek aşkın Fulham'dan mektup var - by GiresunsporNet - 06-09-2014, 22:59

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)