Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
10-04-2013, 22:23, (This post was last modified: 10-04-2013, 22:23 by mvsr.)
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
Quote:BİR HAYAL GERÇEK OLUYOR...

Aksu Mevkiine planlanan yeni çim saha ve tesis yapım çalışmaları bugün resmen başladı. "Camiamıza hayırlı olsun" diyen Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, projeyi hayata geçirdikleri için mutlu olduklarını ifade etti.

Giresunspor’da Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ’ın aylar önce açıkladığı çim saha ve tesis projesi start aldı. Aksu Mahallesi Küçük Köy mevkiinde yapılacak projenin çalışmaları bugün itibariyle başladı. Projede Giresunspor’a kalıcı gelir sağlaması için tesis ve çim sahanın yanı sıra halı sahada yapılacak. Çalışmaların en kısa sürede bitirilmesi için Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ’ın ve yönetim kurulunun yoğun çaba sarf ettiği belirtildi.

BOZBAĞ; “ÇOK SEVİNÇLİYİZ”

Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Başkan Bozbağ, çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ederek, bu projenin Giresunspor’un geleceği için çok önemli olduğunu vurguladı.

“Uzun süredir hayali olan bir projeyi gerçeğe dönüştürdüğümüz için mutluyuz. “ diyen Bozbağ, “Şahsım ve yönetim kurulum olarak çok sevinçliyiz. Valimiz Dursun Ali Şahin’e, AK Parti Grup Başkanvekili ve Milletvekilimiz Nurettin Canikli’ye ve Belediye Başkanımız Kerim Aksu’ya çok teşekkür ediyoruz. Giresunlunun birlik olunca neler yapabileceğini gördük. Giresunspor’un geleceği için çok önemli bir proje. Giresunspor camiasına hayırlı olsun” diye konuştu.

http://www.giresunsporgazete.com/haber_d...berID=5020
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply

Messages In This Thread
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler - by aşıkcan28 - 16-02-2012, 22:57
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler - by yucel28 - 29-06-2012, 17:23
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler - by emrullahe - 09-07-2012, 20:29
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler - by mvsr - 10-04-2013, 22:23

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)