'Hayalimiz, 2015'te Çotanak Arena'da Giresunspor'un Maçını İzlemek'
30-10-2012, 19:29, (This post was last modified: 30-10-2012, 19:34 by heyulaanil28.)
RE: 'Hayalimiz, 2015'te Çotanak Arena'da Giresunspor'un Maçını İzlemek'
bizim stadı toki yapacak suat kılıçın paylaştığı 18 stad modern FİFA standartlarına uygun stad bizim yapılcak stad urfaya,erzuruma,bandırmaya,gebzeye yapılmış stadlar gibi olacak bir önceki sayfada çotanak arenanın resmini koydum o resme aldanmayın dedim Big Grin bizimkisi normel stad olacak benim derdim 30 bin olması Fifa standartlarında modern beklemiyorum gerçi mrs canikli FİFA standartlarında modern olacak dedi Big Grin ama hikaye bunlar erzuruma,urfaya,gebzeye yapılan 30 bin kişilik statlar gibi stat yapacak mesela karabüke 30 binlik stat yapılıyor kaba inşatı bitti lafın kısası stat yapılcak gibi duruyor ama öyle modern çatapatlı stat beklemeyin benim derdim stadı 30 binden aşağı yapmasınlar bari kimse böyle resimdeki gibi stat beklemiyordur zaten canikliye kalsa resimdeki gibi olacak o ayrı Big Grin

[Image: manset7228xbp9a2n8cck8v3.jpg]
Reply

Messages In This Thread
RE: 'Hayalimiz, 2015'te Çotanak Arena'da Giresunspor'un Maçını İzlemek' - by heyulaanil28 - 30-10-2012, 19:29

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)