Shabry28 Wrote:İlk yarı bitmesine üç maç kaldı, netice itibari ile hiç bir yakın rakibinden puan alamadı. Dolayısı ile giresunsporun tarih sahnesinden silinmesine sadece 5 ay var. Tadını çıkarın.
Evet böylece 1967 yılından bu yana profesyonel liglerde boy göstermiş Giresunspor kapanma sürecine girmiş olacak. Bizim kuşağa hem zirveyi hem dibi yaşatmış bir şekilde.
Teee 1.Ligdeyken yazmıştık tutunmamız çok zor.Nice takımlar bizden çok daha iyi alt yapılar ile kalamadılar diye.Nice takımlar gördü bu amatör ligi.Bu yollardan geçti.Bizim içinde süre daraldı artık.2026 yılının yeni sezonunda bir başka sayfada olacağız.Yönetim hala devre arası tahtayı açacağız diyor, umut pompalamaya çalışıyor ama lafı güzaf.
Bu ülkede çoğu takımın yapısı bu şekilde ve ne yazıkki bizimkide böyle.Asalak yaşayan bir kulübüz.O verecek bu verecek falancı elini cebine atacak birşeyler olacak, hiç kulübe başkanlık yapıpta kulübü ileri götüreyim diyen olmadı.Birde şu İstanbul büyüklerinde Giresun'lu olupta kendi ilinin takımını yokmuş gibi görenler var, destek olmuyorlar ya, ne diyeyim.Birde şehrimizin abisi var.O ayrı bir dava.Değişik bir iliz vesselam.Amatörü görmek veya yok olmayı duyunca, üzülüyor muyum ? Evet üzülüyorum ancak dövünmüyorum.Buradaki insanların elinden en fazla ne gelebilir ?
Giresun ilinde Giresunspor'dan başka neyi var ? Onada sahip çıkamıyorsak ölelim biz.
Şehir dengelerini iyi kuranlar bir şekilde tutundu. Samsun istisna, orayı başkan çekip çevirdi. Kocaeli yeni takım yoluna girmisken, şehir girmedi o yola. Bir şekilde tutundular. Şehir desteği de gelince ekonomik olarak, durumu topladılar. Hakeza Elazığ, şehir dengelerini iyi kurdu ve destek aldı. Tam toplamadi ama ölmedi de. Bursa yine aynı şekilde. Bütün siyasal görüşlerden bağımsız kulüp başkanı ne bakanlık yapmış adamla ne de belediye ile zıtlaşmayacak bizim gibi kulüplerde. Ha Yüksel Yıldırım gibi paran olur, o zaman denge gözetmene gerek kalmaz. Bizlerde ise o iş öyle değil.
Başkanlık yapıp kulübü ileri götüren başkan ben bir Mehmet Sepili gördüm. Adam kendi başkanlığından vazgeçti, Danimarka ekibi geldi, o da Onursal görevle yoluna devam ediyor. Onun dışında Anadolu'da kulüp başkanlığı siyaset öncesi durak veya vurgun yeri. Genellikle her ikisi birlikte.