2025- 2026 Giresunspor Güncel Konular
07-07-2025, 09:26,
RE: 2025- 2026 Giresunspor Güncel Konular
ArmanınPeşinde Wrote:Hummel ile anlaşılmış forma tedarikçisi olarak. Burada da şöyle bir konuya değineyim. Hani işte taraftarlar böyle tepki falan gösteriyor ya kulüplere; işte vay efendim o firma çok kötü forma yapıyor neden o firmayla anlaştınız, işte o firmanın formaları çok kalitesiz vs. diye...

Bizim Anadolu kulüpleri aslında forma için firmaların kendileriyle anlaşmıyor. Türkiye'de "sağlayıcı firma" kimse onunla anlaşıyor. Mesela biz birkaç yıldır CRS Spor üzerinden tedarik ediyoruz formaları. CRS Spor da normalde birkaç yıldır Diadora ile anlaşmalıydı, geçtiğimiz sene ve bu sene Hummel'a geçmişler. Dolayısıyla biz de otomatik olarak Hummel'a geçiş yapmış olduk.

Şimdi haklı olarak diyeceksiniz ki birader derdin bu mu gerçekten? Elbette derdim bu değil. Anlatmaya çalıştığım Anadolu kulüplerinin basiretsizliği aslında. Vizyon sıfır. Hadi bizim formalar birkaç senedir gerçekten fena değil ben beğeniyorum. Ama bakıyorsun başka takımlarda rezil rüsva formalar üretiliyor, her sene de aynı firmayla çalışılmaya devam ediliyor. Gerçekten bıktırdı bu "aman günü idare edelim, aman uğraşmayalım" mantığı. Farklı bir şey ortaya çıkarmak için çaba gösteren yok. Şu an biz battık, yarın başka birileri batacak. Bizim ülkenin futbolundan hiçbir cacık olmaz.

CRS nin ilk işlerinden biriydik.
şahsen ben formalarını beğeniyorum . saha içi saha dışı ürünleri de gayet güzel . sadece bizim tarafımızdan çeşitlilik artması gerekiyor. bir kaç sene önce aldığım plaj havlusunu hala kullanıyorum çok güzel . 
ek olarak zaten crs böyle özgünlük katınca katalog nike adidas puma lar bir kaç desen eklemeye başladı. 
yoksa millet katalog giymeye devam ederdi. 
sanırım diadora'yı bırakıyorlar o nedenle hummel a geçiş yapıyoruz. 
ürün kalitesi aynı olur büyük ihtimal. 

diadora ile çıktık bel kısmında çotanak simgesi vardı.
noldu çıktık nike ile anlaştık katalog formayı koydu önümüze bel kısmına çotanak simgesini koydu  .
çubuklu forma 2 sene önceki formamızdı. 
yani ben özgünlük açısından beğeniyorum.
Reply

Messages In This Thread
RE: 2025- 2026 Giresunspor Güncel Konular - by semiko - 07-07-2025, 09:26

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)