2024-2025 Bal Ligi Temsilcilerimiz (Batlama fk, Bulancakspor )
08-12-2024, 18:35,
RE: 2024-2025 Bal Ligi Temsilcilerimiz (Batlama fk, Bulancakspor )
Ufak bir yol kazası diyorum. Böyle ufak çaplı kazalar elbette olacak. Geçen hafta Rize deplasmanında bundan çok daha baskın vs değildik. Ama o gün attık bugün atamadık. Birçok pozisyonda hakem durdurdu ondan geçebilsek kaleci devleşti kalesinde. Sağolsun bizim kaleci de tek bir kurtarış dâhi yapmadan maçı bitirince... Ha biz çokmu mükemmeldik? Hayır tabiki. Zaten öyle bir beklentim de yok. Altı üstü amatör Lig takımıyiz şurada. Çok daha üst düzey bir takım olsak bu ligde olmazdık zaten. Hatalarımız vardı ama bugün kazanacak oyunu net olarak oynadık. Benim için önemli olan o. Ardahan'da yenildiğine göre haftayı kayıpsız geçtik sayıyorum. Unye'nin bizi geçeceğini düşünmüyorum. Ligde 12 gol atanla 29 gol atan takımı bir tutamam. Bu arada Gümüşhane de boş takım değil. Şampiyonluk olmasa da PO iddiasını sürdürüyorlar. Bugün rakip dediğimiz Ardahan ile 1 puan var aralarında. Haftaya Ünye Gümüşhane deplasmanında kazanamaz bu arada.
Reply

Messages In This Thread
RE: 2024-2025 Bal Ligi Temsilcilerimiz (Batlama fk, Bulancakspor ) - by kerasus - 08-12-2024, 18:35

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)