2.LİG Kırmızı Grup | 1.Hafta | Giresunsporumuz 1-0 Nazili Belediyespor
Giresun28 Offline
Senior Member

Threads: 0
RE: 2.LİG Kırmızı Grup | 1.Hafta | Giresunsporumuz 1-0 Nazili Belediyespor
Bu ligi ve 3.ligi iddiadan dolayı takip ettiğim için takımlara dair yaşanan problemere dair az biraz bir bilgim var fakat transferleri net bulamadiğımdan bu yazıyı yazmak için ilk maçları bekledim kadrolara göre yazmak istedim yazı biraz uzun olucak.

2.ligin tahminen uzun yıllar sinra en kalitesiz senesine denk geldik en büyüj şansımız bu 3.ligde Bursa ile beraner 5 6 kulup çok yuksek tutarlarda para harcadığı için çoğu topçu 3.ligi tercih etti. Bizin grupta sıkıntıda olup iyi kadro kuramayan ve çok para harcamadan gençlerden kadro kuran birkaç takim var şanslı olduğumuz konu bu ama transfer sezonu daha kapanmadığı için ne olur kestiremiyorum. Bu sene 1 yıl ceza yemesek yapılacak 7 8 takviye ile altyapıyı harmanlayıp ligde çok rahat kalırdık bence takım incelemelerine gelince.

Karaman kadroyu son hafta kurdu ağırlıklı 2 ve 3.ligden düşen topçuları topladılar direkt rakibimiz olurlar kayyum süreçleri vardı tahminen para ödeyemezler takım dağıladabilir.
Derince genç ağırlıkli kadro kurdular Kocaeli altyapısı Darıcadan birkaç topçu düşme adayı olacak takımlardan.

Nazilli bugün goruldu zaten 15 16 transfer yaptılar ama başarısız olurlar normalde geçen sene düseceklerdi zaten son maç Ankarayada 1 puan yetiyordu 0 0 a bağlafılar maçı para sorunları var diye biliyorum düşme adayı.

Diyarbakır haftaya bence puan alabiliriz çok iyi kadro kuramadılar burdaki ana sıkıntı kulubun sahibi Tuzlanında sahibi Tuzlayı satmak zorunda kaldı dava falan sureci derken hic burayla ilgileneceğini sanmıyorum muhakkak 1 yada 3 çıkartmamız sart.

Mersin 3.lig topçuları agirlikli kadro kurdular geçen seneden kalan topçularla harmanladılar onlarda düşme adayı

Beyoğlu genç topculardan kadro kuruyorlar tehlikede olurlarsa 2.yarı para harcıyorlar puan alınabilir utopik farklar yok kadrolarda.

Soma yıllardır amatörden 3.ligden Manisa fkdan topçu toplayıp kadro kuruyorlar genelde genç takım oluyorlar üst lige iyi topçu sattılar geçen sene bir sistemleri var ama başabaş oynayabiliriz.

Arnavutköy hocaları iyi ana çok para harcamamışlar

Buca yasakları var geçen seneden kalanlarla altyapiyi harmanladılar kalan topçularda Yasin disi cogu kafada futbolu birakmis adamlar ama kaliteleri bu gruba yeter

Van , elazıg , aksaray , 1461 grubun en güçlü 4 takımı olur.

Bu ligde ana şansımız şu birkaç takım dışı yetenekten ziyade mucadele ligi bütçelerde bu kadar fazla değilken ligde bir şansımiz var ama yinede en buyuk dusme adaylarindanız bunun bilincinde olmak lazım çocuklardan yüksek şeyler beklememek lazım ana problemimiz yetenği kısıtli takimiz gol yeme dakikamız ne kadar geç yada az olursa puan alma şansımız o kadar artar. Umudum var 3.ligin bu yıl 2 den daha kaliteli olması bizim işimize yarayacak bence.

Bizim durumumuzu Diyarbakır Nazilli Karaman Mersin Derince Soma Beyoğlu gibi bize denk yukarda bildiğim kadar yazdığım takimlarla olan maçlar belirleyecek belki erken ama haftayaki maç çok önemli bizim için ordanda alınacak puan yada puanlar hem çocuklarda ozguvenu arttirir hemde sansımızı burda önemli etken bu çocuklarin motivasyonunu yüksek tutmak lazım duzenli para odemek lazim galibiyet beraberliklere prim vermek lazım su galibeyete verilecek prim Diyarbakır maçinda iştahı arttırir.

Bu arada bizden giden topcuların hiçbiri gittiği yerde oynayamıyo Ertuğrul Şahin ve Erkanı tebrik ediyorum doğru olanı yaptılar 2 sene düzenli oynayıp gitmek daha mantıklıydı. En azından Anıl Talha Enishan Merthan 4 lüsü kalsa hem sansimiz artardı hem hocanın eki bollaşırdı bir kontrat artık hayat kurtarmıyor eldeki topçuların bunu bilmesi lazım bu ligde oynayacakları her maç onlar için ekmek kapısı. Eğer bu seneyi burda kalarak atlatırsak ve tahtayı açabilirsek seneye yapılacak birkaç tskviye ile altyapı harmanlanırsa önümüz açik olur
02-09-2024, 02:38
Reply

Messages In This Thread
RE: 2.LİG Kırmızı Grup | 1.Hafta | Giresunsporumuz 1-0 Nazili Belediyespor - by Giresun28 - 02-09-2024, 02:38

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)