RE: Trendyol 1.Lig | 16.Hafta | Giresunsporumuz - Gençlerbirliği
Bundan sonra yönetime talip olanlardan yapmasını beklediğim tek açıklama neden şuana kadar yapamadığı yada neden imkanı varsa illa ki başkan olma zorunluluğu var klube yardımcı olmak için. Bunun dışında yok işte bilmem şukadar para buldum yok şu şu kişilerle işbirliği yapıyoruz şöyle güçlü yönetim kurduk falan artık çok klişe oldu. Hayır yani bu kadar imkanın vardı da Giresunspor diye bir takım olduğunu yeni mi duydun
? Yoksa kulübün zor durumda olduğundan mı yeni haberin oldu? Bizzat biliyoruz ki yıllardır bu kulübe normal bir taraftardan çok daha yakınsın. Bizim bile hepimizin hâkim olduğu sorunları sen bizzat iç yüzünü biliyorsun. Giresunspor un sorunlarını ve bu sorunların sebeplerini hepimizden iyi biliyorsun. Geçen yaz olmayan maddi ve manevi imkanlar bugün nasıl birdenbire oluşuverdi anlamadım. Gömü falan mı buldunuz nedir tam olarak?
Geçen sene Lokman Çağrıcı takımı alacakmışta ortada bırakmışmış. Oysa gayet iyi biliyorsunuz ki Çağrıcı bu takımı kayyumdan devralma yolunu tercihi etti. Yanılmıyorsam (hukukî gerekçelerini ve olurunu bilemem tâbi) o dönemki yönetimin ibra olmaması içindi galiba. O dönem Çağrıcı takımı alacağını bile bile takımı asla kayyuma bırakmayız gerekirse biz alırız diyenler haftalardır takım kayyuma kalsın diye uğraşıyordu. Baktılar ondan sonuç alamayacaklar kayyuma bırakmıyor Nahid başkan, batan geminin malları hesabı devreye girdi herhalde.
Çok sevgili tribün liderimizin zaten çoktandır ayarları bozuldu başkan konusunda. Ölümüne bir sosyal medyada linç hali var bir süredir. Hiçbir söylediği fikri diğerini tutmuyor. En son geçenlerde tehdit edildiğini soylemeye başladı. Oysa ki mahkemede suçlu olduğuna dair bir asla kimsenin herhangi bir konuda suçlama maması gerektiğini düşünen biri, mahkeme kararı olmadan suçlamada bulunması ilginç. Birde bişey yaptıysam git savcılığa ver demesi ise komedi. E tehdit edilen sen değil misin sen neden şikâyetçi olmuyorsun asıl? Diye soracak biri de yokki etrafındaki tayfa dan. Milletvekili denetim raporlarında usulsüzlük olduğunu açıklıyor. Yok illa mahkeme kararı olacakmış. Devletin müfettişleri ve onların raporlarını makul bulmuyor beyefendi. E madem sadece mahkeme kararını baz alıyorsun, sen bu takımın tribün lideri değil misin? Sen savcılığa başvur ozaman bu iddialarla ilgili. Hem asla suçlu olmadığına inandığın kişi aklanmış olur hem de kim suçluysa ortaya çıkmış olur. Her şekilde kazanan Giresunspor olur.
|