(05-09-2023, 22:03)123456 Wrote: Görkem konusunda yanlış yapıldı ama orada topçuda art niyetli. Art niyetli topçuya yapacak bir şey yok.
Görkem konusunda detay bilmiyorum ama şöyle bir durum var bence. Öncelikle sözleşmesi devam ediyor muydu normalde. Sözleşmesi devam ediyor ve parası ödendiği halde nasıl feshedip başka takıma gidiyor? Sözleşmesi bittiyse, kendisiyle transfer görüşmeleri yapılıp anlaşılmış mıydı? Yoksa direk parasını yatırınca devam edeceği mi düşünüldü? Dediğim gibi detay bilmiyorum derken bu soruları kastediyorum. Ve sonuncu ihtimal olduğunu tahmin ediyorum. Bir kere sen artık tüm kulüplere göre dezavantajlı durumdasın. Ve süper ligden teklif alan bir oyuncu neden gitmeyip seninle birlikte dezavantajı yaşamayı tercih edip kariyerinin üstünü çizsin şimdiden? Ha ama yok sen oyuncu ile özel olarak görüştün hem parada hem diğer şartlarda anlaştığın halde oyuncu sözünü tutmadıysa onun yav...lığı artık.
Herşeyi geçtim, görkem konusundan bağımsız... Sezon bitmeden hoca konusunda para vermemek için bukadar çırpınırsan olacağı bu. Sezon sonu bir mesajım vardı.. Burası bir spor klübü. Belli başlı harcamaların vardır olmak zorundadır. Olmama ihtimali söz konusu değil. Nasıl ki bir insan sırf masraf olmasın cebimden para çıkmasın diye günlerce yemek yemeyip aklınca tasarruf ettiğini sanırsa, sonunda olacağı hastaneye düşüp sağlık masrafları için çok daha büyük paralar harcamak zorunda kalır. Ha işte bizim durum tam olarak böyle. Hakan hocayı gönderip zamanında hoca geltirmeyerek, sonra mecburi gidince de 4 maçlık ucuzundan dandik bir hoca getirince tasarruf ettiğini sandı yönetim. Ama fazladan 10 milyon TL daha vermemek uğruna küme düştük ve maddi zararları siz düşünün artık.