RE: STSL 34.Hafta | Şanlı Giresunsporumuz - Trabzonspor | 30 Mayıs 2023 Salı 20:00
Ben zaten üç dört hafta önce düştük diye kendimi kabullrndirmilştim bazı arkadaşlar üçte üç yapıp kalırız ümidi taşıyordu maalesef bu takım son 14 maçta bir galibiyet aldı rakibin istanbuldan puan dahi alamadık. Gelelim Trabzon maçına maç daha başlat başlamaz Trabzon önde basmaya başladı ve çok istekli ve arzulu idi bizim üç puana ihtiyacımız yok Trabzonun var gibi defans yaptık ilk yarı kaleye gidemedik. Trabzon maçına kadar kendi göbeğimizi kesecektik akşam Trabzonun maçı vermemesine degil Trabzon taraftarına uyuz oldum adamlar sanki fenerbahçe ile oynarmış gibi tribünde dalga geçtiler çok aşırı ve fanatik bir sevinçleri vardı üstüne bi ara çok kısa Giresun kümeye diye bağırdılar. Neyse hepsini geçtik Trabzonu ve halkını oldum olası sevmem bencil ukala bir şehir zaten baştan beri üç puan alacağımıza inanmadım geçmiş olsun seneye elde futbolcu kalmaz sürdirek ikinci lige düşeriz ondan sonra birileri sahiplenirse bir umut orda kalırız.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|