STSL 32.Hafta | İstanbulspor - Giresunspor | 01 Mayıs 2023 Pazartesi | 20:00
06-05-2023, 23:05,
RE: STSL 32.Hafta | İstanbulspor - Giresunspor | 01 Mayıs 2023 Pazartesi | 20:00
Valla katılıyorum.Bende de o umuttan yok.FB ve TS maçlarını kesinlikle kazanamayacağımızı düşünüyorum.Özellikle TS maçını acayip merak etmekteyim.Şu güne kadar rakiplere yatmasını geçtim Bursa ve Rize mücadelesinde yaptıklarını hatırlayınız.Söz konusu bizsek sittin sene yüz güldürmezler.Hala Okan'ın penaltıları kurtarıp berabere kaldığımız maçta akılları.TS'yi öne atıyorum ancak asıl mesele biz kendimiz.Buz'un gelmesi ile birlikte amatörün de amatörü Bajic canlanacak mı ? Seginho biraz oynayayım mı diyecek ? Ne değişecek ? Eldeki malzeme bu.Moral yemeğinde toplanmışlar geçen akşam.Hepsi sırıtıyor.Ben bu kadar rahat değilim.Hele Alper'i gördüm sanırsın Carlos bana.

Bizim geçmemiz gerek eşik vardı onu maalesef geçemedik.Beşiktaş deplasmanında golü atana kadar rakibe top göstermeyen takımda buydu Ankaragücü maçında eli ayağına dolaşanda bu takım.Hangi maç daha önemliydi ?
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 32.Hafta | İstanbulspor - Giresunspor | 01 Mayıs 2023 Pazartesi | 20:00 - by mvsr - 06-05-2023, 23:05

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)