mvsr
Posting Freak

Threads: 81
|
RE: STSL 30.Hafta | MKE Ankaragücü - Giresunsporumuz | 20 Nisan 2023 Perşembe | 17:00
Antrenörler bizden daha iyi görüyor futbolcuyu.Bu konuda asla itiraz etmiyorum.Bu forumda tam isabetli yorum yapan dostlarımızda var.Bunu da görüyoruz.
Şimdi haftalardır dökülen bir Bajic’e nasıl katlanıyoruz ? Mücadele etmiyor, ısırmıyor, topun peşine gitmiyor, indirmiyor, vurmuyor, almıyor, kaçmıyor, istemiyor, vuramıyor.Potansiyelini göremediğimiz için oynasın demiyorum ama U20 deki futbolcumuzdan ne farkı var ? 20 yaşındaki X’de Bajic yerine sahada olsa en kötü bu kadar olur zaten.
Oyuna Doğancan, Faruk, Kuwas, Rahmetullah gibi futbolcularımızın girdikten sonra dinamizm getirdiklerini, atak yapmaya başladığımızı, rakibimizi çıkartmadığımızı, yardımlaşmanın arttığını, topun ileride kaldığını, paslaşmanın arttığını yazmıştık.Bu isimler iyi oynuyorlar demiyor, savunmuyorum.Bir Alper’i bir Bajic’i bir Serginho’yu görünce takımada yazık oluyor diyorum.
Mert hiçbir maçta düşünülmemiş ama bu maçta kurtarıcı olarak oyuna sürülüyor.Hiç hazırlamamışsın, hiç süre vermemişsin çıkmış medet umuyorsun.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
| 21-04-2023, 17:06 |
|