STSL 30.Hafta | MKE Ankaragücü 3-1 Giresunsporumuz | 20 Nisan 2023 Perşembe | 17:00
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: STSL 30.Hafta | MKE Ankaragücü - Giresunsporumuz | 20 Nisan 2023 Perşembe | 17:00
İlk olarak Karagümrük maçından sonra dikkat çekmiştim hakan hocaya. Ondan beri de bizzat dikkat ediyorum oynattığı futbola. acaba mı dedim yanılıyorumdur inşallah dedim hep. ama bugün emin oldum ki hakan hoca bu takımı sabote ediyor. Blackahmet için zaten hep dedim bilerek düşürmek istiyor diye. Kendisini kaf dağında gören ego hastası bir adamdı. Kendisi gibi ultra mega efsane başkana sahip çıkmayan şehirden intikam almak için takım düşürüp gidecekti, yani aldığı yere bırakıp defolacaktı hesapta. ama 2 maç üstüste 4-5 yemek planlarını bozdu ve kongre kararı almak zorunda kaldı. Ki onu bile giderayak geç bir tarihe aldı yeni yönetim bişey yapamasın toparlayamasın diye. Ve sonunda gitti ama kendisine kayıtsız şartsız itaat eden, aralarınki ilişkiyi bir türlü çözemediğim adaşı kaldı. Ve o gittiğinden beri adaşı resmen ligi bıraktı. BJK maçı hariç hiçbir maçta mücadele ortaya koymadı, şansa bala kazandığımız Sivas maçı dahil. Hadi hep iyi niyetle baktık, uzun zamandır kazanamayan takım psikolojik olarak savunmaya çekiliyor heralde dedik, belki bu maçı kazanmak takımın özgüvenini yerine getirir dedik. Ama yok bu maçın hiçbir mantıklı açıklaması yok. Kazansan belki de ligde kalışını ilan edeceğin maçta bundan daha kötüsü ancak kendi kalene şut çekmek olurdu. Zaten gol yemek için her yolu denedik. Ulan zamanında sövdüğümüz çapsız Erkan Sözeri bile olsa şu fikstürle çoktan ligde kalışını ilan etmişti.
20-04-2023, 22:14
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 30.Hafta | MKE Ankaragücü - Giresunsporumuz | 20 Nisan 2023 Perşembe | 17:00 - by kerasus - 20-04-2023, 22:14

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)