STSL 9.Hafta | Giresunspor - Beşiktaş | 08 Ekim 2022 C.tesi | 20:00
15-10-2022, 13:55,
RE: STSL 9.Hafta | Giresunspor - Beşiktaş | 08 Ekim 2022 C.tesi | 20:00
Fındık nedeniyle o Karşıyaka maçına gidememiştim.Fındıkta olmama rağmen maçı takip etmeme de gerek yoktu.Zira stadyum da öyle bir taraftar vardı ki anlık verilen reaksiyon sesleri duyuluyordu bizim orada.Öyle bir şehir atmosferi vardı.

Pasolig bana göre ve düşünüyorum ki çoğunluğumuza göre de bir saçmalık, rant kapısından ibaret.E-bilete karşı değiliz yalnız.Çağımızda o doğru bir uygulama.Bu konuda herkes mutabıktır.

Stadyumların boş kalmasında pasolig büyük etkendir.Tek başına done değil tabiki.Özellikle Giresunspor'umuz için maddeler dolusu neden yazabiliriz.Bana göre en büyük neden insanlara verilen bıkkınlık.Sadece bu sezon için yazayım adam niye maça gelsin ?

Bakın iddia ediyorum.İddiadan öteye de gidemez bu gerçi.Giresunspor'umuz biraz olsun eli ağayı düzgün futbolcuya sahip olup, doğru düzgün futbol oynasaydı o stadyum da oturacak koltuk kalmazdı.Sonucunda yine yenilelim sıkıntı yok.Yeterki insanlar o kımıldamayı görsün.Hepimizin ortak kanısı, lig başında, bu takımın paraşütsüz düşeceği idi.ADS maçındaki futbolu hepimiz izledik canavar gibi takımmışız be deyip yüreğimizde bir heyecan uyandırdı.Zaman geçip bulunduğumuz noktaya baktığımızda o heyecan yerini karamsarlığa bıraktı.İşte bu halde taraftar ben niye maça gideyim ki diyor maalesef.Işık yok.Her sene aynı tatava.

Ha sakın olup da arma, renk, forma sevdası konusuna girmeyin.Bir avuç insandan ibaret hepi topu.Yöneticiler bile ne olduğu belli bırakın taraftarı.

Taraftar sayılarının azlığında pasolig etkendir ama sadece pastanın diliminden birtanesidir.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 9.Hafta | Giresunspor - Beşiktaş | 08 Ekim 2022 C.tesi | 20:00 - by mvsr - 15-10-2022, 13:55

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)