STSL 9.Hafta | Giresunspor - Beşiktaş | 08 Ekim 2022 C.tesi | 20:00
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: STSL 9.Hafta | Giresunspor - Beşiktaş | 08 Ekim 2022 C.tesi | 20:00
Passoligi protesto edenlerden biride bendim. Ama Giresun'a da yerleşince dayanamadım geçen sene bozdum. Zira artık protesto edilecek tarafı kalmadı kar üstüne kar ediyor zaten. Neyse ben başka bir örnek vereyim. Ki bunu daha önce de anlatmışımdır. Yaş kaç bilmiyorum ama küçüğüm daha, bizimkilerle Giresun merkezde bir akrabaya geldik gezmeye. Kale de otururken belediye şu saatte şu takımda Giresunspor maçı vardır falan anons ediyor. Babama tutturdum maça gidelim diye. O da akrabanın oğlunu verdiler yanıma beni maça götürdü. Şimdi ki gibi passolig sistemi olsa ne ben nede O kişi 1 maç için üyelik aidatı+ maç ücreti + kart çıkarmaya falan uğraşamazdık. Ama eskiden öylemi. Hiç aklımızda yokken bir anlık hevesle kalktık gittik maça 2 kişi. Giresun gibi şehirde işte bu etken çok fazladır bence. Ha tabi 3.ligde dolan sıtadın süper ligde yarıya bile dolmaması tek etken midir? elbet tek değil ama en büyük etkendir.
15-10-2022, 12:14
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 9.Hafta | Giresunspor - Beşiktaş | 08 Ekim 2022 C.tesi | 20:00 - by kerasus - 15-10-2022, 12:14

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)