(09-10-2022, 19:14)chotanax Wrote: 3 yıldır ilk defa federasyon denen art niyetli kuruma bizim kulüpten tepki görüyorum.
https://twitter.com/Ferhatkarade/status/...xySJA&s=19
Federasyona tepki demeyelim de.. Nasıl saçmalar, nasıl antipatik oluruz diye düşünülüp alınmış bir karar. Reklamın iyisi kötüsü olmaz sövmüşte olsa herkes bizi konuşsun diye mi düşündüler anlamıyorum.
Geçen sene 4-0 lık maçı nasıl kazandık biz hatırlayan var mı? Beşiktaş tam bastırıyor biz orta sahayı bile zor geçerken Var uyarısı ile rakip 10 kişi kaldı. Buna rağmen zar zor rakip alana gittiğimiz bir anda yine Var uyarısıyla penaltı aldık. Sanıyorlar ki İstanbulda oyunu sürklase ettikte dağıttık Beşiktaşı. Hadi onu geçtim, farzedelim bundan sonra bizim maçlarda Var kullanılmıyor. Ee nolacak peki? Var öncesi hiç hakkımız yenilmedi dimi.. 1 metre dışardan aleyhimize çalınan penaltı gördü bu gözler. Rakip oyuncunun etrafında hiçbir Giresunsporlu olmadığı halde topa takılıp düşen oyuncuya aleyhimize penaltı gördü bu gözler.. Başka absürt örnekler vermeye gerek var mı? Bu açıklamadan sonra TFF şapkayı önüne alıp tüh la biz naptık diye düşüneceklerinimi sanıyorlar? Sizin yönetim gibi ABV diyorum daha kibar bişey gelmiyor içimden.