STSL 9.Hafta | Giresunspor - Beşiktaş | 08 Ekim 2022 C.tesi | 20:00
09-10-2022, 17:49,
RE: STSL 9.Hafta | Giresunspor - Beşiktaş | 08 Ekim 2022 C.tesi | 20:00
(09-10-2022, 11:36)Mandaklı Wrote: Bu takımın sıkıntısı;
1. Stoperlerin  yeterli fiziksel kalitede olmaması (yandan yapılan bütün ortalar gol tehlikesi yarattı).
2. Beklerin, özellikle Alper'in, Süper Lig için çok yetersiz olmaları.
3. (Hamidou Traore- Flavio- Chiquinho)'dan oluşan mükemmel uyumlu bir orta sahadan sonra, bizleri (Campuzano- Murat- Görkem) orta sahasına mahkum eden transfer politikası.
4. Kim ne derse desin, Diabate tarzında iki açık futbolcumuzun ve kaliteli bir santraforumuzun olmayışı.
Lige çıktığı ilk senede bu kadar iyi kadro kurup 2.senesinde bizi Alpere Hayrullaha Murat Ceme mahkum ediyorsa bir yönetim net başarısızdır benim gözümde. Şöyle kadroya baktığın zaman şu adam bize maçı kazandırır diyebileceğim bir tane isim yok,daha öncede söyledim bajiç şu ana kadar bize gelmiş geçmiş en kötü forvet bence sürekli orta saha defans arasında dolaşıyor atağa çıkıyoruz ortada yok koşamıyor geri kalıyor kanatlara koşular yapmıyor top istemiyor sürekli bir arkadaşlarına top indirme gayretinde forvet demeye bin şahit ister bu şekilde devre arasına kadar çok canımız yanar.Önümüzdeki Sivas- Ankaragücü maçlarından muhakkak minimum 4 puan çıkarmamız lazım ki bir kendimize gelelim
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 9.Hafta | Giresunspor - Beşiktaş | 08 Ekim 2022 C.tesi | 20:00 - by cotanak88 - 09-10-2022, 17:49

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)