STSL 9.Hafta | Giresunspor - Beşiktaş | 08 Ekim 2022 C.tesi | 20:00
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
RE: STSL 9.Hafta | Giresunspor - Beşiktaş | 08 Ekim 2022 C.tesi | 20:00
Özette bile, meşhur pozisyon hariç, pozisyonumuz yok.
Taraftar tribünü konusunda, yönetim bu kalabalık ve daha fazla kalabalıkta rakip taraftar geleceğini bilsin o tribünü büyültür bile.
Lig başında OnurCan, Alper, Hayrullah ile bu lig bitmez demiştim.OnurCan motivasyonu, konsantrasyonu ile kendisinden benim gibi düşünenleri özür dilettirdi ama diğer ikisi için hala aynı çizgideyim.Şimdilik özür dilerim OnurCan.
Başkanın maç başlamadan önce bir röportajına denk geldim.Sırıtarak, o gözlerini kırpıp bir tuhaf hareketler yapan memnun yüz ifadeleri ile 'Beşiktaşı yenebilecek bir güçte takıma sahibim' diyordu.Daha fazla yorum yapamayacağım.
Üç haftadır jeneriklik goller yiyoruz.Fenerbahçe'yi geçtik a m q.
Hafta içerisinde takımlarımızın Avrupa maçlarını izlediğimizde sonuçlarda bağımsız olarak konuşulan konuların başında hakem performansları vardı.Bugünki hakemciği gördüğümüzde ne kadar haklı tespit olduğu ortada.Ofsayttın hem çizgisi yamuk hem de elden hiza alarak çizgi çekiyorlar.Bu insanlar kurallarına göre iş yaptığını iddia eden insanlar.Bu ne s2m kural takibi.
Tribünlerin boş kısımlarının tek sorumlusu YÖNETİMdir.
Stadyumda Beşiktaş Jimnastik Kulübünü ( diğer İstanbul takımları içinde geçerli olacaktır) izlemeye gelmişti çoğunluk.
Oynanan futbol için bir şey yazmayacağım.Rahmetli büyük usta Kemal Sunal'ın bir filminde dediği gibi 'Görünen köy uzakta değildir'.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
09-10-2022, 00:46
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 9.Hafta | Giresunspor - Beşiktaş | 08 Ekim 2022 C.tesi | 20:00 - by mvsr - 09-10-2022, 00:46

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)