STSL 6.Hafta | Fatih Karagümrük 1-1 Giresunspor
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: STSL 6.Hafta | Fatih Karagümrük - Giresunspor
(14-09-2022, 13:28)semiko Wrote: Madem onurxan ile devam edecektik. Sezon başı yükleme yapılabilirdi. Gerek mental gerek teknik. Onurcanın ben teknik olarak geri olduğunu düşünmüyorum. Mental desteğe ihtiyacı var.

Kesinlikle. Sonuçta süper lig seviyesinde bir sezonu ona emanet etmek büyük sorumluluk. Ve bunu birdenbire yapıyorsun. Transfer sezonu boyunca Okan'dan haber bekle Ferhat ile görüş transfer et ve lig başlarken pat diye hadi kale senin de. Demir maçıyla Galatasaray maçı arasında dağlar kadar fark var. Ha GS maçı çokmu muhteşemdi? hayır tabi sonuçta seviyesi belli kaleci ama en azından Demir maçındaki gibi kaleyi bulan her şutu içeri alacak kadarda kova olmadığı kesin. Onurcanın arkasına mı önüne mi belli olmayan bir transfere hiç gerek yoktu. Hem Onurcan'dan verim alamıyoruz hemde Göktan'ı küstürüp yolladık boş yere. GS'nin Okan'ı tekrar yollamayacağı 2*2=4 kadar net birşeydi oysa. Ha yok yine de kaleci alacaksan Onurcanı net kesecek birini alacaktın. En kötü ihtimal Fener Berke'yi yollamıştı mesela bizde iş yapardı. Okadar plansız programsız günlük hareket ediyoruzki transferde. Sadece kale için değil her mevki de günübirlik karar veriyoruz gelişine. Ve asla ders almak gibi bir huyumuz da yok. Mesela şuan kale ve gol yollarında sıkıntı olduğunu gördük değil mi? Yönetim de bizimle birlikte maç izleyecek sadece. Şimdiden araştırayım da ara transfer başlar başlamaz hemen takviye yapalım diye bir icraat olmaz asla. ara transfer geliyor biz yine son gün fırsat transferi kovalıyor oluyoruz. Yani ilk devreden beri görülen eksiklikler ile 2.yarı 5-6 hafta daha idare ediyoruz. 
(14-09-2022, 13:28)semiko Wrote: Madem onurxan ile devam edecektik. Sezon başı yükleme yapılabilirdi. Gerek mental gerek teknik. Onurcanın ben teknik olarak geri olduğunu düşünmüyorum. Mental desteğe ihtiyacı var.
14-09-2022, 15:57
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 6.Hafta | Fatih Karagümrük - Giresunspor - by kerasus - 14-09-2022, 15:57

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)