2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
07-09-2022, 11:23,
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(07-09-2022, 08:59)kerasus Wrote:
(06-09-2022, 22:00)maicon_28 Wrote: Santrafor transferi yapılmayacak, sosyal medyadaki adamları tarafından şu 2 günde gizemli paylaşımlar/transfer haberleri yaptırtılacak

Taraftar heyecanlanacak ama yapılmayacak

Transfer dönemi bitince de çok uğraşıldı, son saniyeye kadar inanılmaz çaba gösterildi ama yetişmedi(yapılamadı) denilecek

Birisi üstü kapalı Sunday paylaşımı yaptı zaten. Yine birebir işliyor senin senaryo.

Nevet senaryo birebir işliyorda olay nedir yani ? Gazımızı aldıklarında gerçeklerden uzaklaşacak mıyız ?
Niye ? Anlamıyorum.
Ödevini yapmayan uşağın cevabı yaptım olduğunda kendini kandırmış olmaz mı ? Takım küme düştüğünde veya 3.ligi boyladığında bizi mi kandırmış olacaklar ? Sizi bilmem renktaşlarda ben anlayamıyorum gerçekten.Paraları pulları yoksa çekilsinler.
Zerre kadar Giresunspor'u düşündüklerini sanmıyorum.Koltuk sevdası.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri

Messages In This Thread
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by mvsr - 07-09-2022, 11:23

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)