STSL 5.Hafta | Giresunspor - Konyaspor
semiko Offline
Posting Freak

Threads: 0
RE: STSL 5.Hafta | Giresunspor - Konyaspor
(03-09-2022, 22:52)Mandaklı Wrote: 1. Hemen hemen her mevkide boy dezavantajımız olmasına rağmen neden hep topu havaya kaldırıyoruz acaba? Aslında yerden ve ayağa seri paslarla oynasak karşı takımın sahada ki yerleşimini bozar ve çok pozisyona gireriz.
2. Takım Traore'yi çok arıyor. Murat çok kalitesiz ve fizik olarak yetersiz. Bütün pasları rakibe atıyor.
3. Doğan Can zeki fakat fizik olarak çok yetersiz. Yoksa bulduğu o topu gol yapardı. Geçen sene ki takıma gelmiş olsa idi Sergen gibi aşama kaydedebilirdi.
4. Hayrullah rakibinden her pozisyonda çalım yiyor. Sergen'i sağbek olarak oynatarak, fizik üstünlüğünden yararlanmak daha mantıklı olabilir.

perez hava hakimiyeti var diyoruz ama yediğimiz gollerde onun tarafından ve onun fiziği üzerinden yiyoruz. arias yerine uzun boylu bir stoper gelemez miydi. 
kaldı ki ordudan gelen eleman sol ayaklı ve uzun. umut'tan gelen parayı oraya bağışladığımıza göre e artık forma şansı versek diyorum . 
sergen formayı sadi'den aldı. adamı biz yedek olarak almıştık kadroya. tamam süper ligdeyiz ama çocuğu da görmek lazım artık.
gidip alakasız şekilde stoper alıyoruz. ben o adamın 6 numara olduğunu da düşünmüyorum . 

doğancana gelince ben daha forma şansı bulamaz dedim ama maçı izleyen başka takımlı bir arkadaşım doğancan daha formayı bırakmaz dedi. 
isteği arzusu var ama bu zamanları aşması gerek ne kadar erken o kadar iyi .
05-09-2022, 09:41
Reply

Messages In This Thread
RE: STSL 5.Hafta | Giresunspor - Konyaspor - by semiko - 05-09-2022, 09:41

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)