(04-09-2022, 12:56)cotanak88 Wrote: Bu sezonki kadro düşersek bir ihtimal gençlerle belki çıkarız kadrosu Murat Cem,Savicevic,Hayrullah,Doğancan,Alper,Erolcan bu ligin oyuncu değiller Onurcanada sezon başından bu yana sahip çıkıyorum ama maç esnasında gereksiz çıkışı yüzünden Perezle tartışma nedir adamı oyundan düşünüyorsun üstünede kale arkasındaki taraftarlara el kol yapıyorsun bu nasıl profesyonellik ??
Yalnız tam el kol hareketi yaptığı tribundeydim ben, tepki verdiği kişi ilk devre boyunca Alper ve onurcana bağırdı. Çıkma, napiyon sen, yapacağın işe falan derken Onurcan da yeter ya, sus artık dedi. Devre arası bağıran elemandan çakmak istedim, suratı buz gibi, diyor ki 3 tane golü hatalı çıkışı yüzünden yedik onurcanin
Deplasman tribünü ile yanyana olduğu için söylüyorum, ikinci yarı her duran topta rakip kaleci ve defansın dikkatini tek başıma çektim, mesela korner kullanıyoruz,sehiiic sehiiic bağırıyorum bana bakıyor falan defans da dahil. Ama bizimkiler benim çabanın 10da 1ini veremediği için ön direkte direkt rakibe teslim ediyor topu.
Deplasman tribünü acil yer değişmeli, maratondan çok daha etkili saha içinde.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!