2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
01-09-2022, 16:14,
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(31-08-2022, 16:48)ensonüye Wrote:
(31-08-2022, 16:23)semiko Wrote: o değilde bu stoper gelmiş galiba. şuan sağlık kontrolünden geçiyor.
abi benim hiç içim sinmedi bu stopere tipi geçmişi falan hep falso

Geçen sene devre arasında Bulgaristan bilmem kaçıncı liginden bir sol kanat getirip sağlık testine sokup geri yollamışlardı(Radoslav Kirilov). Bu adam bana Hagi'nin Galatasaray'a iteklediği Romenleri hatırlatıyor valla, diyecektim ki adamın menajeri Adetunji ile aynıymış,Adetunji olmayınca bu adam geldi sıkıntı yok. Şu skills videosuna bakınca bile manyak kalitede lig üstü iş yaptığımız belli oluyor yani : https://www.youtube.com/watch?v=8QQ02rmnfFY

Ayrıca Savicevic'i Karadağ'da milli forma giyiyor diye savunanlar bu adamı nasıl savunacak bakalım, Makedon liginde yılın stoperini aldık beyler falan diye mi,dışarıdan bakınca Süper Lig ile Makedon Ligi arasında büyük kalite farkı var bu adam Sergen'den Hayrullah'tan kötü çıkarsa hiç şaşırmam.

hahhahahahahha abi o nası video ya Big Grin ula ne güldüm yaaa .

Messages In This Thread
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by semiko - 01-09-2022, 16:14

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)