2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(31-08-2022, 13:50)mvsr Wrote:
(31-08-2022, 12:27)Mandaklı Wrote: Traore'nin satılmasının tek nedeni Yönetim'in eline geçecek olan sıcak paradır. Bence başka hiçbir nedeni yok. Transfer sezonu bitmeden müşteri bulabilirlerse Alexis Perez'i de aynı gerekçelerle satacaklardır emin olun. Shkupi'den alınması gündeme gelen     stoper Faustin Senghor'u da onun için getirmek istiyorlar. 
Bu arada, Hatayspor ile anlaşamayan Fode Koita'nın bizim teklifimizi kabul ettiği ve Giresunspor'a transfer olacağını  yazıyor Fanatik Gazetesi.

https://www.fanatik.com.tr/trabzonspor-t...or-2298728

Katılıyorum.
Bunu yazmak için girmiştim.

Orası kesin zaten. İşte benim tepkim de tam olarak buna. Ne yönetimden ne başkandan cepten tek kuruş harcamadan klüp kendi kendini döndürsün diye uğraşıyorlar. Yani klübe 5 kuruş fayda sağlamayıp sadece kaymağını yemek dertleri. E böyle bir olayın tek şartı siyasetle iyi geçinmek. Ama Bizim beyfendiler siyasete de resti çekti. Baktılar Kendi kendine dönmeyince de elde ne var ne yok satmaya kalkıyorlar sıcak para için. Bu rezilliği de sonra büyük transfer başarısı diye yutturmaya kalkıyorlar. Gerçi yiyen olduktan sonra adamlara kızamıyorsun. Çok saf mı desem şakşakçı mı desem ciddi ciddi bu transfere başarı gözüyle bakanlar var. Birde yeni Kolombiyalıyı madem böyle zamanda buldun sağlam adamı, hazır klübü de gözden çıkarmış ve sözleşmesi bitmek üzere. Kiralamak neyin nesi? Bonservisini almak için şartlar daha nekadar uygun olabilir? 

Kısaca Yönetim artık süper ligde bu işi kendi kaynaklarıyla döndüremeyeceğini anladı ve süper ligi gözden çıkardılar gibi. Ne yaptıklarını bilmiyorlar. Yaptıkları her hatayı başka bir hata ile örtmeye çalışıyorlar. Haliyle şeffaflık diye yola çıkıp kafalarını iyice kuma gömdüler tek kelime edemez oldular.
31-08-2022, 15:28

Messages In This Thread
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by kerasus - 31-08-2022, 15:28

Forum Jump:

Users browsing this thread: 10 Guest(s)