2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(25-08-2022, 10:04)kerasus Wrote:
(25-08-2022, 03:49)mvsr Wrote: Traore'nin satışı Giresunspor'un yapmış olduğu en yüksek bedelli oyuncu satışıymış.Yönetim propaganda malzemesi yapar bu olayı Smile

'Artık futbolcu pazarlayan bir Giresunspor var'

Aynen fırsat doğru yine. Algının dibine vururlar artık. Zaten şeffaflığın olmadığı, başarısız olunan konuların üstüste geldiği yönetimler sadece algı yaparak kitleleri tutmaya çalışırlar. Ki bizde zaten algıya çok müsait bir kitle de var. Umut ve Traore gibi fiyasko transfer süreçlerini başarı diye yutturduğun bir kitleye ne kitlersen kitle. 

Oyuncu pazarlamak demek elindeki en değerli oyunculardan birini yok pahasına elden çıkarmak değildir. Mesela İleri ki yıllarda Doğan Can'ı 4-5 milyona okutursun, işte futbolcu pazarlamak budur. Ucuz fiyata genç yaşında getirip yetiştirip yüksek fiyata satıp, ordan aldığın paranın çok daha azıyla en az onun kadar kaliteli biri ile yerini doldurman gerek. Zaten bundan önce benim hatırladığım yada şuanlık aklıma gelen 2 defa oldu oyuncu pazarlama şansımız. Anton Alex ve Vedat Muriqi. Anton malesef Olgun Pekerin gazabına uğradı. O geldikten sonra kendi şirketinden olmayanları harcadı gitti(bence). Vedat ise Bozbağ denen vizyonsuz yüzünden yine bedavaya gitti.

edit.. Bu arada algı demişken, Maicon_28 çok güzel bir tespit yapmıştı geçenlerde. Yönetim nezaman başı sıkışsa belli başlı hesaplar aracılığıyla ortaya birkaç dedikodu atıp taraftarın gazını alıp oyalardı. 2 haftaya yakındır hiç ses seda yokken Traore olayındaki tepkilerden sonra dün bir anda birkaç tane dedikodu birden çıktı ortaya. Ama yönetim tarafından açıklanan bişey yok. En az 5-6 transfer yapacaktık güya, henüz hiç transfer yokken üzerine Traore'de gitti ve şimdi 3 transfer lafı geçiyor  Smile

aynen kanka
3-4 hafta oluyor sanırım o tespiti yapalı

tam taraftar kazan kaldırmaya başlamıştı, sosyal medyada taraftar agresif seviyeye geldi, artık taşma seviyesine gelince; birkaç hesap bir anda 4 kişiyle anlaştık haberi yaptı (işte Diouf'un falan olduğu 4 kişilik ekip). Taraftar biraz duruldu, sular sakinleşince transferlerin bir çoğu balon çıktı. Bence planlı yapılıyor 

Ortada fol yok yumurta yok ama ara gaz veriliyor

zaman zaman yapılacak bu. Şimdide 3 te 2 yaptığımız için sular duruldu, biraz taraftar agresif olunca hemen piyasaya saldılar transfer haberlerini

edit: Keza dediğin gibi en az 5 transfer deniyordu. Traore gidince bu rakam 6'ya çıkması lazım. Hadi 6 olmasın, bari sabit kalsın 5 olsun diyeceğim.
Ama naptılar onu da 3 adet transfere çevirdiler..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
(This post was last modified: 25-08-2022, 10:33 by maicon_28.)
25-08-2022, 10:32

Messages In This Thread
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by maicon_28 - 25-08-2022, 10:32

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)