2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(23-08-2022, 15:11)Mandaklı Wrote: Transferde ve kadro yapılandırılmasında olaya okeye 4. arar gibi yaklaşırsan, tabii ki böyle saçmalıklar yaparsın. Yani bu arkadaşlara göre, ayrılanın yerine kalitesi ne olursa olsun, o mevkide oynayan ve lisansı olan  birisini transfer ettin mi (okeye 4. den kastım budur) sorunlar çözülecektir.
Adamlara bakın! Sanki Süper Lig'de değilde 2. veya 3. Lig'de oynar gibi kalite kavramını bir kenara koyarak Zeki'nin yerine Talha, Traore'nin yerine Robert Mejia, Diarra'nın yerine Kadir Seven'i koyup bu sezon daha iyi bir takım kurduk diye sağda solda övünüyorlar. Futboldan anlamayan bazı TV futbol yorumcuları ise bu sözleri gözümüzün içerisine baka baka ulusal kanallarda dile getiriyorlar.  Ben böyle bir vizyonsuzluk görmedim.
Geçen sezon ve bu sezonun ideal ilk 11'lerini aşağıda vereceğim. Allahaşkına bu kadroların birbirleriyle kıyaslanır tarafları var mıdır?

OKAN KOCUK- ZEKİ, DIARRA, PEREZ, AZİZ BEHICH- TRAORE, FLAVIO- CHIQUINHO- DIABATE, UMUT NAYIR, SERGIO

ONURCAN- HAYRULLAH, RAMON, PEREZ, ALPER- MEJIA, MURAT CEM- SAVICEVIC- SERGIO, BAJIC, BORJA SAINZ
imza-kaşe-mühür
23-08-2022, 19:15

Messages In This Thread
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by kerasus - 23-08-2022, 19:15

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)