2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
@pangal:

Aslında aynı fikirde olduğumuzu düşünüyorum. Yani Traore'nin yok ben gidicem de gidicem diye sorun yaratacak biri olmadığı konusunda mesela. (Dolayısıyla oyuncu istedi demek işin bahanesi oluyor). Yeri dolmadan böyle kilit bir oyuncuyu yollamanın yanlış olduğu konusunda da, fiyatın değerinin çok altında kaldığı konusunda da aynı fikirdeyiz. Ama ayrıldığımız konu sizde yönetime olan güven mi desem sempatiniz mi daha ağır basıyor ve belli varsayımlar üzerinden bir savunma mekanizması oluşturuyorsunuz. Oysa varsayım üzerinden gitmek hiçbir bilgimizin olmadığı durumlarda olabilir. Örneğin oyunculara ödeme konusunda sıkıntı yaşandığı şeklinde elimizde net bilgi var, ki önceki mesajında sen bile bu bilgiyi kullanmıştın. Şimdi ise aynı konu üzerinden varsayım yürütüyorsun duruma göre. Ayrıca Partizan'ın neden şimdi ödeme yaptığı konusunda birçok sebep(varsayım) buluyorsun ama nedense oyuncuya ihtiyacı olmasını tamamen es geçiyorsun, çok ilginç bir durum valla. Senden beklenmeyecek kadar da bence mantık dışı yorumlar. Oysa ki ilk cümlede belirttiğim gibi aynı fikirde olduğumuzu düşünüyorum konunun özünde. Öyleyse hata yaptığında birlikte eleştirelim, doğru yaptığında ise birlikte alkışlayalım. Olması gereken bu değil mi sence de?
22-08-2022, 11:58

Messages In This Thread
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by kerasus - 22-08-2022, 11:58

Forum Jump:

Users browsing this thread: 16 Guest(s)