2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Pangal Offline
Senior Member

Threads: 0
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Traorenin geçen sezon düzenli ödeme alıp almadığını bilmiyoruz. Bknz: perez için ferhat bey hadi maaşını ödeme bak ne oluyor minvalinde birşey söylemişti. Demek ki o tutumda olan oyunculara ödemeleri yapıldı düzenli olarak.Ama bende o tarz bir sorun yaşasa bile takımı sahiplendiğini düşünüyorum. Bize gelirken çok düz bir oyuncuydu ama geçen sezon hocanın oyunuyla evrildi. Oyunun iki tarafında da yer almaya başladı. Ben kesinlikle sorun çıkartacağını vs düşünmüyorum. Üstte ki mesajımda da yazmıştım "öyle biri değil gördüğüm kadarıyla" diye. Ama bu konuştuklarımızın tamamı ihtimali olan şeyler. Bknz: bjk abubakar örneği; adamı 2 kere hayata döndürdü bjk ama o şampiyonluk yolunda bıraktı kaçtı sakatlanırım vs diye sonra gitti arabistandan sözleşmeyi kaptı. Traore tabi ki kaçıp gitmiyor yada yangın yapmıyor bırakın gideyim diye ama gidip bana daha iyi bir teklif var 3 sene sözleşme veriyorlar geleceğim için gitmek istiyorum müsade edin derse bu adama ne diyeceğiz? Partizan neden bu ödemeyi yapıyor kısmı oyuncu boşa çıkarsa her alternatife gidebilir konumda olacak. O rekabete girmek istemiyorlar diye düşünüyorum. Zaten büyük bir meblağ değil, bonservis verdiği için imza parası vs ödemeyecek vb bir sürü sebep bulabiliriz. Bizim açımızdan en önemli mesele çok hızlı şekilde yerini doldurmak ve o oyuncudan verim almak.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
22-08-2022, 00:23

Messages In This Thread
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by Pangal - 22-08-2022, 00:23

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)