2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
21-08-2022, 15:31,
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(21-08-2022, 15:05)Pangal Wrote: Oyuncu ayrılmak istediğini söylemiş, 4 ay sonra istediği takıma imza atabilir konumda olacak bu şartlarda biz oyuncu transfer etsek ne kadar ödeme yapardık? Yıllık ne kadar kazanıyor bilmiyorum ama 300 bin euro alsa takıma girdisi bir milyon euro oluyor. Total maliyeti düşünürsek %20 si civarında tüm takımın. Bu günü değerlendirirken böyle bakmak gerek diye düşünüyorum. Ama 6 ay öncesine gidersek perez,sergio,traore bu adamların sözleşmelerinin uzatılması için ne yapıldı?  Ödeme sıkıntısı vs durumları varken bu adamlar devam etmek ister mi? Bu tarz sorular uzar gider. Önemli olan yerini doldurmak. Gsde taylan oynamıyor hem yerli konusunda da elimizi güçlendirir. Öyle bir hamle yapılabilir

1. si 4 ay değil, 1 sezon sonra olacak o. süreyi çok kısa gibi gösterip algı yapmaya gerek yok. Aklımızla alay etmeyin. Ha tamam hadi seni kırmayıp süreyi istediğin kadar kısaltalım. 4 ay değilde d maç sonra bedav gidecek olsun. Yani karşındaki takım 4 maç sonra bedava alacağı oyuncuya 675 bin verecek kadar salak, bir siz akıllısınız değil mi? Böyle düşünüp mutlu olacaksan ol tabi. Hatta halaylar çek bu büyük başarıyı kutla. 

2. si çok güzel maliyet hesaplamışsın bravo. Matematik hocana tebrikler bir deha yetiştirdiği için. Peki yerini dolduramayıp küme düşersek süper lig ile 1. ligdeki gelir farklarını da hesapladın mı? 

3. sü ödeme sıkıntısı varken devam ederlermiymiş. Klüpte maaşları zamanında ödemeyip herkesi kaçıran ben değilim, transfer başarısını halaylarla kutladığın Karaahmet. Bilgi amaçlı hatırlatayım. 

4. sü her zaman her konuşmalarında yaptıkları beceriksiz transferlere kılıf uydurmak için, "ama efendim her transfer çok iyi çıkacak diye bişey yok. bu iş şans işi transferde % yüz başarı mümkün değil zaten" diyen kendileri değil mi? Peki öyleyse Taylan yada her ne haltsa artık yerine getirdikleri oyuncunun minimum Traore kadar katkı sağlayacaklarına dair garanti verebilir misin?

Messages In This Thread
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by kerasus - 21-08-2022, 15:31

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)