konuşamıyorum ses çıkmıyor boğaz iflas etti ama babamın sorduğu gibi '' değdi mi ''

yahu zaten 2 senedşr maçlara gidemiyoruz değmek ne kelime

maça gelecek olursak ,
traore > gs orta sahası .
adam 3vs1 yaptı. anasını ağlattı her topu aldı alamazsa bile tehdit etti.
ileriye çıkış yaptı ben kendisinden özür diliyorum geldiğinde o kadar laf etmiştim.
ilk 10 dk baskıyı cidden iyi kırdık.
direkten dönen top eskaza verilen bir penaltı maçı farka götürebilirdi. ben kendimi duymazken o sahada futbolcların yerinde olmak istemem .
zaten bu baskı ikinci yarı gs ye zarar verdi gomis ve seferovic ikiside ayni tip forvet adamlar çifte döndü.
orda sıçtılar zaten. okanın hocalığı bu kadarmış .
bajic el freni diye bağırdık ama adam zaten böyle bir forvet kaç defa gerilere kadar geldi al ver yapa yapa çıkartmaya çalıştı takımı. bajic yerine ssantrafor şart en azından ligi beraber götürürler.
onurcanın ayakları cidden kötü . bajic ona göre şekil aldı. ineceği yere göre ayarladı kendisini. geçen hafta onurcanı yedik bu hafta göklere çıkardık. ancak onurcan bu . devamlılık gelecektir elbet sabretmek gerekebilir.
ferhatın gelmesi tabiki onun için ayrı tehdit. yaş oldukça ilerledi bu saatten sonra yedek kalırsa daha da toparlayamazdı zaten .
hayro pek göze çarptı mı bilmiyorum ama hatası fazlaydı adam kaçırdı son hamleleri kötüydü ( hem ofans hem defans )
alper geçen maaça göre oturdu ama çok agresif başımızı yakar.
mejia ben pek göremedim saha içerisinde ama koşan birisi vardı heralde oydu .
savicevic de harcadığı pozisyonlar var. eğer önde o olacaksa işimiz var demektir.
serginho basıp gidebilen biri olmadığı için geçen sene gibi kontraya o kadar kolay çıkamıyorsun. çok koşan bir kanat değil yani
sainz aynı amrabat gidiyor gidiyor sağa çekiyor

ama iyi uşak koştu mücadele etti ama erken bırakıyor kendisini hem faul anlamında hem oyun anlamında. pes etme olayı var gibi.
kaçan adamın peşinden koşmuyor .
bajic zaten gördüğünüz gibi . ama bence hakan hocanın sistemindeki bir kişi. ha onun yerine umut nayir olsaydı bugün daha farklı olabilirdi .
bir de dipnot emniyete. yahu istanbul'da giresunlu olamaz mı
ben formamı giymişim stada gidiyorum onca gslinin arasında saat daha 7.30 hınca hınç ortalık burdan gidemezsin diyorlar. sizin yeriniz aşağıda siz otobüsle gelmeniz lazımdı. dedim yok ben arabayla geldim
otobandan yürüttüler bizi passo gişeleri qr kod okumuyor çile yani

ama daha gidilecek çok deplasman var ..