2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(11-08-2022, 08:55)sy200028 Wrote: Giresun Sondakikada Srdjan Plavsic (Slavia Prag-sağ sol bek) ile anlaşıldığı yazıyor. Yine başka bir yerde okudum. Hırvat on numara Marko Alvir ile anlaşmaya çok yakın olunduğu yazılıyor. Uruguaylı Stoper Roman Arias geldi  gelecek deniyor ama adamın uçağı bir türlü inmiyor Giresuna

Marko Alvir için son anda birsürü klüp devreye girmişmişte ondan vazgeçilmiş yazılıyordu. Ramon Arias dün İstanbulda olacaktı sağlık kontrolü için. Sonrasında geldi gelmedi haber yok. Plavsic için hep aynı haberler. Anlaşıldı.. Ne konuda anlaştılar bilmiyorum ama konu transfer değil heralde. 

Bu arada Umut Nayır konusunda hiç ikna olamadım. 3. lig topçusuna 4 milyon bonservis ve sonraki satışın neredeyse yarısını veriyoruz. Ancak Süper ligin (dolayısıyla ülkenin) en formda yerli forvetlerinden birini yine aynı fiyata veriyoruz sonraki satış maddesi de yok. Yani 3.lig oyuncusu süper ligin yerli forvetinden daha değerli imiş. Zaten sorulan soruya da yine mırın kırın etti bir sürü. yok daha elimize geçmiş bişey yokmuşta, yok 4-4,5 civarı beklentimiz varmışta. ne beklentisi mk elinde sözleşmen yokmu? bu sözleşmede ne yazıyor? 4 mü yoksa 4,5 mu? elinde sözleşme varsa beklenti değil o parayı öyle yada böyle alacaksın zaten. sanırsın eyüp sonra belki vicdan yapıpta hadi birazda giresunu göreyim bari diye insafa gelecek, yoksa elimizde resmi bir anlaşma falan yok. 

Kısacası yine 1,5-2 saat basın toplantısı yapıp çok basit bir soruya dahi cevap veremediği saçma bir toplantıyı daha geride bıraktık.
11-08-2022, 10:08

Messages In This Thread
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by kerasus - 11-08-2022, 10:08

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)