2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
02-08-2022, 09:03,
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(02-08-2022, 08:52)kerasus Wrote: Bilindiği gibi Zeki bir futbolcudan ziyade takımı çok fazlasıyla sahiplenen biriydi. Sezon içinde topçuları birarada tutan etkenlerden de biriydi Hakan kocayla birlikte. Şimdi de paraların yatırılmasını istediği için gönderildiği söyleniyor. Ve nedense böyle bir iddiaya sorgusuz sualsiz inanasım geliyor. Bir kişi de çıkıp yok la yönetim öyle bişey yapmaz diyemez çünkü. 

Ula her seferinde neyse belki bir umut son dk yine düşer iyi oyuncular falan diye umut etmeye çalışıyorum. Sonra bu vizyonsuzlara güvendiğim için kendimden utanıyorum.

başkan ile de arası iyidi. habere göre hoca ile zeki tartışmış. 

zeki takımın alacağını istemiş kaptan olarak. 

lakin zeki giderken veda mesajı yayınlandı. demek ki kötü gitmemiş.  yani samsuna 2 oyuncuya 1 oyuncu karşılığında gönderilmiş olabilir. 
ha o 2 oyuncu 1 zeki eder mi bence etmez  .

ama sağ bekte hayrullah ın bir ivmesi söz konusu. formayı yakın zamanda alırdı .

Messages In This Thread
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by semiko - 02-08-2022, 09:03

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)