2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Giresun28 Offline
Senior Member

Threads: 0
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Vallahi fırsat transferine karşi değilimde butün kadroyu fırsat transferiyle dizemezsin 6 7 topçu aldın Bajic dışı hiçbiri ilk 11 topçusu niyetiyle gelmedi Aziz çok para istiyor deniyor Alperi kaça getirdin birde önüne topçu bakıyorsun Flavio haziranda alacağımı verin görüşelim dedi bitiremedin işi Diarra geri dönecek deniyor hala net bisey yok Diouf Antepten 1.1 istemis galiba bizden kaç isteyecek acaba yönetim herkesle kavga ediyor topçu siyasetçi belediye başkanı sorsan hep haklılar hadi siyaseti geçtim baskı yapıyorlar işini baltalıyorlar normal ayrıldığın topçu yok Diarranın 400 bin euro alacaği var yazmis biri twitterda Umut 2 sayfalık açıklma yapmış alacaklarımı nakit istedim ordan sonra kadro dışı kaldım hakkımda yanlış haber yaptırdılar diye hiçbirine net cevap verilmedi hatta cevap verilmedi adama git diyorsun kulup buluyor bonservis istiyorsun ki aynısını Erenede yapmışlar param yok diyorsun geçen sene Doukara 900 Sankhare 700 Pelu 400 niye verdin tahtayı hala açmadın Umuta niye cevap veremediniz mesela herkes suçlu başkan hep haklı böyle bir dünya yok valla arkasındada bir ekip var başkan daha napsın yalniz birakiliyor işine karışılıyor acaba neden yalnız biraktilar araları iyiyken noldu bir anda kongrede yağmur var diye borç açıklamadılar ya daha var midir bunun ornegi kulup gelirde bolluk yaşarken borç 160 ları geçti bunlara cevap verilmiyor biz yalniz birakiliyoruz deniyor valla millet tff yayin geliriyle kadro kuruyor yillardir bu ligde bunu sende yapardın ama borç noldu Allah bilir bu takımın acil 1 kaleci 1 stoper 1 8 numara 1 10 numara 1 sol kanat 1 de forvete ihtiyaç var en azından 3 4 transfer bitsinde gerisi fırsat olsungence yatırım yapıyoruz diyorsunuz parasını ödemezsen Doğancan kalcak mı mesela hiçbir planlama yok yapıcaz edicezlerle bu is olmaz
24-07-2022, 02:16

Messages In This Thread
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by Giresun28 - 24-07-2022, 02:16

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)