2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
18-07-2022, 11:05,
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(18-07-2022, 10:48)Pangal Wrote:
(17-07-2022, 22:48)cotanak88 Wrote: Umutun parasını verdik yaptığı yanlış Giresunspordan kimse üstün değil gibi klasik cümlelerden başka birşey duymadım.
Umut benim paramı vermediler vs. gibi birşey dememişki ödeme yapılan zamana kadar yaşadıklarını yazmış.
Umut alacaklarına karşılık sözleşmesinin karşılıklı fesih edilmesi teklif edilmiş bununla ilgili tek açıklama tabiki yok..
Umutla ilgili kulağıma gelen bazı şeyler var onları burada söylemek uygun olmaz dedi. Ama gazeteciler yazdı zaten. Oyunculara ödeme sorunu oluyor, tarifeli uçakla gidiyoruz vs diyip neden geldiniz buraya dediği iddası. Hocada kamp durumunu değerlendirdi böyle uygun gördük dedi. Umuta izin vereli 10 gün oldu biz takım bulamaz geri dönme durumu olur diye açıklama yapmadık bilerek ama Umutun bu açıklaması bizi zorunda bıraktı vs dedi. Umut benim için kıymetli bir oyuncu ben geçen sezon 750bin€ (7,5m tl) sözleşme verdim takımın çok kazananlarından dedi. 3m tl alacağı vardı hepsi ödendi, yaptığımız değerlendirme sonucuda kendisine izin verildi dedi.

Kabaca bakınca bizimkiler 3m tl vermeyelim fesih yapalım demiş, Umutta paramı istiyorum demiş. Parası ödenmiş kendisine takım bulabileceği söylenmiş o da fesih yapalım bedava gideyim istiyor. Kulüpte bonservis getireceksin diyor.

bazı şeyleri ilk ağızdan duyunca hak veriyoruz ancak işin iç boyutunu bilmiyoruz. bold ladığım kısım aslında durumun özeti. adama diyorlar git kulüp bul. bulamazsan gel oyna. 
bu baya baya normal bir durum. 
umut geçen sezon sonlara doğru kendini gösterdi ve kulübün bonservis beklentisi içine girmesi doğal bir durum. 
boşa çıkacak gittiği takımdan bi bonservis kadarda kendisine imza parası alacak. herkes kendine iyi gelen kısmı düşünüyor. hakkımızda hayırlısı.

baya sürdü twitter'daki sohbet en son gece 1 de baktım adana başkanı bile gelmiş Big Grin 
yalnız hakan başkan sürtüşünce kendisine ekip kurmuş belli. yapılan çok yanlış var konuşsak neler neler çıkar. ortak paydamız takımımız sahişp çıkmak gerek ..

o değilde forma satışında patlama olur dedim stoklar bitmiş Big Grin ben diyorum bu sene taraftara yüzünü dönmeli kulüp. ciddi gelirler elde edilir.

Messages In This Thread
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by semiko - 18-07-2022, 11:05

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)