2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
13-07-2022, 14:06,
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(13-07-2022, 13:54)genoa28 Wrote:
(11-07-2022, 15:10)genoa28 Wrote:
(11-07-2022, 13:52)mvsr Wrote: Uruguay’lı defans oyuncusu Ramon Arias ismi çıktı gündeme.

Şöyle kule gibi bir stoper alamadık, bu eleman da 1.80, stoper için biraz kısa boyu, bir de sürekli takım değiştirmiş ama severiz Güney Amerikalıları gelsin.

Diarra hâlâ boşta yalnız, o kadar talibi vs var dendi ama henüz kulüp bulamamış.

Recep Ulunun yazdığına göre Flavio ile de tekrar anlaşmak üzereymişiz.

Muhtemelen Istanbul takımlarının kampının bitmesini bekliyoruz, bu hafta gaza basmak lazım, özellikle ön taraf felaket şuan, 3-4 nokta adam almak lazım ön tarafa, üstüne ilgilendiğimiz stoper, Flavio ve as kaleci işini halledersek az buçuk adama dönecek takım.

Diarra ile tekrar anlaşmak üzereymişiz.

Diarra, Arias, Ismail, Falvio, Parmak, Bajic ile anlaşırsak az buçuk takıma benzeyip savunma ve orta saha işini hallediyoruz ama ön tarafa kanatlara ve 10 numaraya kalite almak lazım, geçen sezonki gibi ön tarafta yine geç kalıyoruz.

diarra arias gelirse perez gider gibime geliyor. arias da perez minvalinde bir stoper iş görür türkiye'de . 
ismail köybaşı Big Grin ya abi bilmiyorum iş yapar mı yapmaz mı ama 2 tane kör ( bana göre ) sol bektense aziz derim ben  . 
bajic için biri set oyunu için ideal demişti. 
ben umutun banko oynaması taraftarıyım yedek kalan yabancı ise gelişime açık olan yabancı olsun isterim burada bajic ne kadar ücret alacak o da önemli .
flavio parmak traore orta sahası iyi gider parmak bir tık önde oynar biraz daha iyi olur. kayseride geride olmuştu biraz bence kendini önde daha iyi gösteriyor. 
muhammed i de çekebilirsek o bölge çok iyi rahatlar. 
muhammed doğancan vefa kanatları rahmetullah ile varol yedekler forveti de mert han . 
sanki takımı kurduk he Big Grin onurcana okeyim ama perez kalırsa

Messages In This Thread
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by semiko - 13-07-2022, 14:06

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)