2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
sy200028 Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Şu üç dört aylık döneme bakınca kesin düştüğümüze kanaat getirdim. Ortada mide bulandırıcı bir durum var iki tane şahıs çıkmış kendi egoları ve menfaatleri uğruna koca bir şehrin en büyük markasını ayaklar altına alıyorlar. Siz kimsiniz arkadaş bir düşün şu takımın yakasından. Koltuklar gelip geçicidir babanızın malı degil şu takım düştükten sonra sizleri şehre sokmamak lazımda hep beraber izliyoruz. Sahipsiz şehir sahipsiz takım... Şu ortamda tek takdir toplayan kişi kesinlikle Hakan Hocadır şu kaos ortamında parasızlıkta  imkansızlıkta başka bir hocayı bir saniye tutma şansınız yoktur. Süper lige çıktık biraz zevk yapalım dedik didişmeden çekişmeden başka bişi görmedik Amatör bir yönetim anlayışı ile süper ligde takım yönetiyorlar basın sözcüsünden tutta futbolcuları gönderme şeklimizden transfere kadar her şey rezillik kokuyor. Siyasetçi beyefendi desen her türlü pisliği çeviriyor. İlla benim dediğim olacak. Allah sizi bildiği gibi yapsın söylenecekok şey varsa kalsın. Şu kaostan inşallah en az zararla kurtuluruz. Eğer bu takım düşerse düşürmekte emeği geçenlerin Allah belasını versin.
10-07-2022, 23:03

Messages In This Thread
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by sy200028 - 10-07-2022, 23:03

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)