2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
paravalancha Offline
Junior Member
**

Threads: 0
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Burda ki kavga başkan ve şehrin yönetimiyle olabilir ama görünen o ki kişisel kavgalar söz konusu olunca şehrin yönetimi için Giresunspor klübü hiç birşey ifade etmiyor. Böyle bir durumda Giresunspor öyle veya böyle sezona hazırlıklarını sürdürüyorsa yönetim iyi veya kötü olabilir bu şehrin temsil etmek için hazırlıklarına engel olmamak gerekir.
Bugün Karaahmet için hiçe sayılan Giresunspor klübü yarın ahmet mehmet içinde hiçe sayılır. Derdimiz ne Karaahmet nede şehrin yönetimi burda gücü elinde bulunduranlar kişisel hırsları için Giresunspor’u ve Giresun’luları hiçe sayabiliyorsa buna bir dur denmeli. Başkan bırakıp gitsin başkası gelsin yine aynı olaylar.
Olaylara karşı herkes tepkisini verirse yöneticilere karşı dik durulursa bu olaylar artık yaşanmaz Giresun şehri yöneticileri bilir ki ben Giresunspor’a kötülük edersem bu halk bu şehir benim karşımda olur o yüzden kişisel olaylarıma Giresunpsor u dahil etmiyim der akıllanır. Ama yok destek yok yönetim gitsin o gelsin bu gelsin biz siyasilerin elinden kurtulamayız. Bu klüpde birilerinin elinde oyuncak olur.
Aylardır klüp denetleniyor varsa kusurları çıkıp açıklasınlar bunlar klübü batırıyor diye he yoksa ben bunları istemiyorum bunlar gitsin gitmiyolarsa da ben Giresunspor uda yönetiminide önüme katar dümdüz ederim düşünce yapısında sonuçları görüyoruz. Zarar gören kişiler değil Giresunspor oluyor.
08-07-2022, 13:16

Messages In This Thread
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by paravalancha - 08-07-2022, 13:16

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)