2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
07-07-2022, 15:33,
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(07-07-2022, 13:22)kerasus Wrote:
(06-07-2022, 22:39)ensonüye Wrote: Flavio'ya 600 bin €'yu çok görüp son sezonunda 30 maçta 4 golü olan Rijad Bajic'e daha fazlasını vereceksek işimiz zor bu sene sanki.

O açıklamadan sonra zaten bu sezonla ilgili tüm beklentimi yitirdim. Biz 600 bin euro veremeyiz demek biz süper lig takımı değiliz yada buralar bize fazla demektir. Haliyle burada bu seviye de kalmak için çaba harcamalarını beklemiyorum. Ha ama herhangi bir mevkide herhangi bir mevki de Messi bile olsa tutup 600 bin eurodan fazlasını verirlerse, bu artniyettir. Zira Messi gibi kalitesi belli birini bile getirsen şehre uyumu lige uyumu, form durumu derken ne derece verim alabileceğin konusunda risk mutlaka vardır. Ama Flavio gibi bölgemizin takımından gelme, şehre ve taraftara alışmış olduğu yeri seven, ödeme sıkıntılarına rağmen takımı sahiplenen oyuncu da risk yok gibidir. Hem risksiz hemde takımın önemli parçalarından birine vermediğin parayı kimseye veremezsin. Verirsen başka hesaplar peşindesin demektir.

Ben kasada 600 bin euro olmamasından çok geçen dönem maaşlarla alakalı sıkıntılar olmuştur o yüzden transferi istemiyordur onu örtbas ediyorlardıra inanmak istiyorum. Şu an kağıt üstünde bakınca eldeki tüm oyuncular rotasyona yönelik, alt ligdeki Samsunspor'un kadrosu bile bizim takımdan daha iddialı olur Süper Lig'de. Şimdi Perez'in Mpoku ile takaslanma ihtimalini düşününce ki düşünmek bile istemiyorum elde olan tek iyi oyuncuyu tek kuruş almadan yollamak aşırı mantıksız bir hareket. Hadi Perez'i 1-2 milyona yollayıp yerine 5 tane wonderkid getirip bir tanesini tutturup katlana katlana parayı çevirsen hadi bu riski alsan derim mantıklı yönetim ileriyi düşünüyor diye. Geçen sezon tamamen şansla ligde kaldık devre arasında forvet bile alınmadı,bu sene kadro kurmayıp şansımızı deneyeceğiz galiba. Bu sene Flavio'yu yeni çıkan takımlardan birisi kapar ve ligde kalırsa izlemek içinde güzel bir sezon olacak.

Messages In This Thread
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by ensonüye - 07-07-2022, 15:33

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)