2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
04-07-2022, 10:27,
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
tanıtım falan yapıyoruz la Big Grin biz bu takımın transferlerini formasını vb şeylerini ligin ilk maçı gören adamlarız şurada Big Grin gözlerim yaşardı harbiden güzel ama .
forma konusunda ise açıkcası sahil şerididen sonra bende beklenti fazla idi.
çubuklu klasik ince çubuklu severim ama üzerine sponsor geldi mi kötü oluyor. beyaz 2 sene öncesinde bize önerilen formalardan belki hatırlarsınız .siyah gold forma geçen sene hepimizin aslında beklediği forma idi. siyah forma yapıyor nike ne logo ne başka bişey "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" gibiydi.

formalar seriden satışa çıkmalı. samsuna güzel kamp ürünleri yapmışlar bizede yapmalılar. hanım soruyor sweet ler yok mu diye Smile ben bu sene ürün patlaması bekliyorum ve almakta istiyorum . denize gitmediğim halde havlu alacağım gibi duruyor Big Grin

Messages In This Thread
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by semiko - 04-07-2022, 10:27

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)