2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
30-06-2022, 14:09,
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(30-06-2022, 02:22)genoa28 Wrote: Sevgili başkanımızdan sonra basın sözcümüzde beni twitter'dan engellemiş, her ikisine de tek bir hakaret etmedim oysa ki ama onlar alışmışlar yalaklara, istiyorlarki hep şak şak.

Saçma sapan gibi bir kadro kuruluyor, şu kadrodan bir halt olmaz ama sözcü arkadaş kombineden dert yanıyor, yahu rahmetullah için mert kurt için, Murat Cem için babası bile kombine olmaz, sizin yapacağınız işe sokayım mk vizyonsuzları, bu camia insani çıldırtır aga çıldırtır.

Belki planlı bir şekilde kümeye düşmektir Huh Veya gerçekten Hakan Hocanın parlatıp seneye yabancı sınırı devam edeceği için pahalıya satmayı planlıyorlar.
4 büyüklerde yabancı oyuncu fazlalığı var bizim yönetim bunu planlıyor anladığım kadarıyla. Misal Fenerbahçe'den Samatta'ya 500 bin Euro teklif etmişler bu teklif sanırsam FB'de küfür etkisi oluşturmuştur  Big Grin
Hakan hocanın istediği 4 büyüklerin fazlalıkları alınınca daha net yorum yapabiliriz. Yine de kimsede Flavio'nun boşluğunu kapatabilecek fazlalık yabancı göremiyorum.  Undecided

Messages In This Thread
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by kty28 - 30-06-2022, 14:09

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)