2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
19-06-2022, 15:34,
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Konuyla alakasız olarak karşıma çıktı paylaşmak istedim. Hatırlayanlar eminim çok duygulanacak. Son 2 hafta Yüksel Yeşilova denen futbol fukarasının gelip top oynamadan 2 maçı da Sinan Özkan'ın golleriyle 1-0 kazanıp tam bir ilahi adalet sonucu ligde kalışımız. İlahi adalet diyorum, çünkü Sakarya ligin sponsoru olan bank asyadan bile çok para dağıtmıştır klüplere. bir tarafta kendi rakiplerini besle bir tarafta bizim ve erciyesin rakipleri falan, çok kastırdılar ama sonunda düştüler. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

@pangal;
Hocam neredeyse hiçbir cümlene katılamıyorum, o nedenle uzatmak istemedim. Ha evet taraf olduğunu düşünüyorum, tıpkı benim muhalif tarafta olmam gibi senin de yönetimden taraf olman doğal. Önemli olan gayemizin Giresunspor olması.

Messages In This Thread
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by kerasus - 19-06-2022, 15:34

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)