2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
sy200028 Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Bir kaç gündür sosyal medyadan takım ile ilgili çıkan haberlere bakıyorum...Basın sözcümüz çıkmış denetimden geçiyoruz rahat çalışamıyoruz, başka hiç bir kulupte böyle uygulama yok, denetciler bir aydır kulupte falan filan...Birde basının bir kanadı Janikliye çalışıp kulupte usulzülük, görevden gönderilenler alttan alttan giydirmeye başladı... Şimdi Karaahmet başkanlığa aday olduğunda daha doğrusu geçen yıl araları bozulduğu tarihten itiaberen rahat bir başkanlık yapacağını mı zannediyordu....Biz yazıp çizdik burada bu saattten sonra bu kulube şehrin ileri gelenlerinden bir gram para akışı olmaz, yapılacaklarada köstek konacak, yardım için gittiğiniz her kapı yüzünüze kapanacak diye O zaman senin başkanlığa aday olurken her şeye hazırlıklı olman gerekmiyor muydu...Dakika bir ağlamaya başladık. B planın yok gibi...
1-Bu kulubün borcunu nasıl eriteceksiniz..Yoksa borçlar daha da artıp şaha mı kalkacağız?
2-Önceki gibi cebimden bir kuruş para çıkmasın yöneticilik başkanlık yapmaya devam mı edeceğiz?
3-Güçlü sponsor anlaşmaları, reklam vs gibi gelirler için şimdiden hazırlıklarınız var mı ?
4-Basında sağda solda çıkan haberlere köstek koymalara ne kadar hazırlıklısınız?
5-Transfer politiskasında geçen yıl gibi Trabzon, Bu sene Gs Başkanı seçilen Dursun Özbekten medet umup gönderecekleri futbolulara mı bel bağladık....Yoksa adam gibi transfer araştırması yapılıp alınacak futbolcular belli mi ?
Aslında bu maddelere eklenecek çok şey varda Bu yukarıda yazdıklarıma hazırlıklı değilseniz sene sonunu göremeden ya kongre kararı alırız ya da inatlaşıp borcu katlayıp 3. ligde soluğu alırız.
NOT : Bu takımda sadece Hakan Keleşe güveniyorum...Mevcut başkanıda kurtaracak olan odur. Başka bir şehir olsa 40 yıl sonra takımı süper lige çıksa herkes destek olur bizde tam tersi ne yazalım bilmiyorum ama bildiğim bir şey var düşersek bir 40 yıl daha buraları göremeyiz onu iyi biliyorum.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
(This post was last modified: 13-06-2022, 12:49 by sy200028.)
13-06-2022, 12:47

Messages In This Thread
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by sy200028 - 13-06-2022, 12:47

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)